Sunday, November 20, 2011

Ei viitsi , ei jõua , ei taha , eii , ei eieieieieieieieieieeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii OSKA midagi muud öelda .
Ma ei jõua mõelda , mu mõtted on mind sassi ajanud , mai tahagi mõelda , aga miks ma mõtlen
aga miks ma midagi aru ei saa, aga miks ma tahaks aru saada , aga ptsi ma saan vihaseks .
aind mingid ajuvabad mõtted, ajuvabade ideedega . Ja ooee millised mõtted on , ma ei taha mõelda
sest siis teen halvad otsused , ma ei taha pidu sest igapidu on midagi debiilset , maitaha rääkida , sest mida rohkem räägin seda hullemad sõnad tulevad .
Oii , kuidas ma ei salli selliseid asju ültse.Jookseks peaga mööda seina , saaks asjad kergemaks? a, kas ikka saaks? peavalu saaks ja hullemad mõtted ,
fakk , mulle aitab peavalu tekib juba ometi ma ei jooksnud peaga mööda seina !
miks tai räägi muga ? miks ta ei vasta messile ? aga kas ma tegin midagi jälle valesti ? ma ei eksi kui ütlen et tegin , kuid eksiks kuna ma vist ei teind .
mõtekas postitus sai küll eks

Saturday, November 12, 2011

eooo , no mis ma ütlesin :D
õhepäeva jooksul viie inimese poolt kuulda " SA oled nii ülbeks muutunud " on ka päris lahe ja :D
Ei tegelt , ma ei teaa mida toimumist .
ärge põdege , miskit halvasti pole  , kõik halb on juhus kõik hea kogemus ;) ;)
PPSHÄÄHH, mul on nii igav , et ma kirjutan siia seda postitust niiisamaaa , mul oli igav päev :D
kuid shoppata ssain jälle , homme veel :D maisaa kossi maanja on jõhker
aga mis iganes :D
ma unne varsti :d
xoxo ,
G
11.11.11 POLE eluski siukest päeva olnud nagu oli ..
ühepäeva jooksul 10 uudist ja rohkem veel teada saada on ka päris jube ! rääkimata millesktki muust  ,
jalkat sai ka vaadatud umbes pooltundi , erilist miskit vaadata polnudki , Ette oli teada et Eesti poisid pähe saavad , kuid vähemalt andsid nad endast päris palju , ma olen uhke nendepeale ..
kuigi üks asi häirib mind täiega , no miks on terve fb seda saasta täis, mai viitsi seda lugeda enam . igalpool igast jama  ,
Eile sai peol ka käidud , vaidoga pidu pandud :D peaks mainima et tüüp on hullem kajakas kui keegi teine eluski :D TA lihtsalt naerab niiii kõvasti ja nii jubedalt , jubedamini isegi kui ma , kuid vahet pole , vähemalt sai naerda :)
Ehm mis veel , mai viitsi enam . kas ma palun tohiks koolist kuuaega puhkust võtta ja kõigest muust ka ja ära sõita ? (a) niiiväga tahaks , saaks rahulikult olla ja puhata .
Kuid arvan et seda ei juhtu eluski et ma korralikult puhata saaks  ..
tahaks shoppama minna , mind tabas jälle kossi hullus , kahepäevajooksul 4 paari uusi kingi ja saapaid osta on ka tore , :D:D Ei noh , kõik ilusamad jalanõud mis silma jäid mapidin need lihtsalt ära ostma .
täna on laupäev ka , midagi ei ole teha või nagu vist oleks kuid ei viitsi .
Siuke väsimus ja kõik muud möllud suruvad , saan vaikselt kurjaks juba .. Olen vist umbes 5-le inimesele juba nii halvasti öelnud et arvan et nad ei suhtle muga enam pikkkaega , kahju ? mul vist pole ..
Mul on suva ikka veel , ja igapäevaga aina suvam , kool võiks läbi saada , siis saaks igaltpoolt minema .
ja saaks kõik muud asjad ka kaelast ära
mitukorda ma samat asja juba läbi mõtlen ? hmm päris poolpäeva ja mul ei saa mõtted ka kunagi vist otsa.
KUi aus olla siis ma saadaks kõik nahhui , ja hakkakski aind omaette olema  ..
deem , ma isegi ei viitsi enam juua , sellega tuleb aind jamasid , ja naeed jamad ei lõppe ka iial , no ilmselge on see et ise olen süüdi , and so what , lasku mingid ülbed TONDID elada ja vaadaku et omade eludega hakkama saavad , kuid mulle tundub et nad ei saa iialgi hakkama , nii põnev on teistest rääkida ja teiste üle arutada , kes on mis ja kes pole , õõhh nahhui lihtsalt :D:D
Ok , ma hetkel lähen sokolaadi sööma , saab rahu vähemalt , ja siis hiljem äkki mõtlen veel midagi tarka välja kuigi maitea mis on tark miski peab olema ikka :D :D :D 

Sunday, November 6, 2011

xoxo

Ma ei tea mis viimaselajal toimub , võib mis muga lahti on .
ainuke asi mida ma tean on et ma olen hakanud igatsema inimesi kellega ma pole ammu suhelnudki , hakanud igatsema mitmeid pidusid , istumisi ja seltskondi mis on olnud ..
Võibolla on asi räpinas ja selle auras , kuid üks on kindel , ajutiseks on räpina peod lõppenud .
Ma olen hakanud põlastama inimesi kellega ma siin suhelnud olen , tegin laupäeva öösel avastuse , olen hakanud vihkama inimest kelle vihkamist ma ette ei arvanud , vähemalt siuke oli mõte .
ma ei oskagi öelda mis kuidas on , kuid tean et ta on väärt seda rohkem kui ei keegi teine .
Veel olen ma oma iseloomu lati kõrgemaks tõstnud , arvan et aegamisi tuleb palju selliseid küsimusi inimeste poolt " mis sinuga lahti on" " miks sa nii ülbe olekuga oled" .
Mul oli vaja vaid mõningaid inmesi kes mu maapeale tagasi tooks , ning kes seletaksid mulle asjad uuesti üle , sellisena nagu need olid alguses.neile kes arvasid et kui põhja lähen enam sealt välja ei tule , kes tegid iga mu päeva põrguliseks , kes rääkisid asju mida poleks pidanud rääkima, kes itsitasid kui nägid mind langemas - sain enesekindlust nii palju juurde et nüüd on mul teile vaid kaks sõna - MINGE PERSSE , nagu öeldakse kes viimasena naerab naerab alati paremini .
Kui seekord langen tirin ka need alla kes sellega kuidagigi seotud on . Ma ei puhka enne kui olen saanud selle mida tahan ja kuidas tahan et asjad oleksid , ning isegi kui pean selleks maha pidama mitmeid tülisid ja muid teemasid , teen seekord seda kõike suure naudinguga , ainult selleks et teie kullakesed saaksite aru et vahepeal ei tasu jamada kõigiga !!
ja mis puutub muudesse asjadesse siis, ausaltöeldes on mul suva juba päris paljust ning varsti on isegi rohkemast. Isegi sellest on mul suva kelleks mind peetakse , kes mida kuna usub ja kui palju selles kõiges tõde on .. edaspidi hakkab kõik teisiti olema
Seekord söön välja kõik kes mu teel miskit valesti teevad, ning teate ei mingit naeratavat nägu enam  , ei mingit sõbralikku olekut, kui su lõust valel ajal vales kohas ettejääb ja mu kurja pilgu tabab , siis juu olid sa seda väärt , ja maei kahetse absoluutselt midagi enam , kui läheme tülli siis uut leppimist enam ei tule , ma ei jooks enam järgi et paluda , anuda ja loota et lepiks , seekord kui lähed siis mine , ja ära mõtlegi et enam tagasi võid tulla !
xoxo ;)

Monday, October 31, 2011

just feelings.

Vahepeal tundub kõik nii keeruline , nagu reaalselt sa vaatad üht isikut pildilt , sa vaatad ja vaatad uuesti .
Su pilk seisab , su süda taob , sa mõtled et mis toimub , kuid sai saa sellele vastust kuigi tahaksid . 

Sa jälgid piti mõndaaega , lülitad end ümbritsevast maailmast välja , mõtled mida sa pildil näed - ilmselgelt isikut kes vaikselt tuli , oli ja siis tahab kaduda . 
Sa mõtled miks teed vigu , miks kaotad inimesi , miks lähed tülli  , kuid vastust ei tule .
Tekib tunne nagu milleks ültse olla inimestele olemas , kui igaväiksema veakorral võid kaotada kõik mille nimel mitmeid kordi üritanud oled .
See oleks nagu mingi mäng , kui kaotad siis ei pruugi uut võitu tullagi . Kuid ometi , tunne mis tekib teeb nii haiget et sa ei oskagi muid mõtteid mõelda , kui vaid ketrad uuesti läbi seda mida temaga koos teinud olete , 

need jutuajamised , peod ja palju muud .. Sa tahaks kõike tagasi , kuid ei saa , kuna sa tead et rikkusid kõik ära. Sa ei mõelnud tagajärgedele kui tegutsesid , läksid asjaga kaasa ning unustasid et kui miskit teed , kaotad kellegi - tol hetkel ei olnud sul selliseid mõtteid , tol hetkel riskisid sa paljuga .
järgmisel päeval said aru , kui palju kaalule panid , kui palju läks kaduma ja mis alles jäi , mõeldes jõuad sa järeldusele ainuke asi mis sul alles jäid olid  unustamatud hetked , kõik mida enam ei pruugi tulla , kõik millega palju vaeva nägid , kõik mis võis mingiaeg sulle rõõmu teha on nüüd läinud , järel vaid kahetused , siirad vabandused ning nukkrus , kõik mida tekitab mõni halb asi ...
Tahan siinkohal mainida , et alati ei tasu võtta riske , mis lõpuks sind 0 punkti viivad , ning su mõtted sassi peksab. Vahel on vaja istuda mõelda pikalt ning alles siis tegutseda . Kuid järele kahetseda oskab meist igaüks .
Nii sina , tema kui ka kõik teised ,  kuid ometi see ei aita enam midagi . Leppida tuleb sellega mis sa endale tegid , ning lihtsalt seada ette miskit mis kindlustaks selle , et enam neid vigu ei korduks . Ja kui võib korduda siis tuleb teada millega seekord riskiksid , ja palju kaalule asetaksid ..

If u ever read this , u have to know how sorry i am ... :( I havent that happy face look anymore ,  what i´ve got is something what makes me sad - every fucking day .

Sunday, October 30, 2011

tere jälle

nüh nüüd olengi 18 :)  MÕtlesin et rägin teilereedest ja laupäevast ja tänasest natuke .
M , reedel oli pidu siuke lahekas , inimesed olid toredad ja nunnud.
Üleültse sain armsaid kingitusi ja lahedaid kingitusi ka ja :D ja siis lilled-just nii nagu palusin , saingi
ülisupppeeer . Tegin reedel hullult plaane et laup midagi valgas ka teha ,rääkisime S-iga ja sis läksimegiõue , hiljem tuli R ka , ja sis chillisime ringi , käisimekorra isegi yessis , ehtsa mõttetu nagu ikka :D lõpuks olin nii vässu , et koju jõudes kellavaadates üllatusin kui see näitas vaid  12:05  , Olin reedest nii vässu , et nii kui pea patja puutus tudusin sügavat und , kuigi ei tea kui sügav see oli kui olin kahelkorral kõnedele vastanud ja räääkinud kuid mida , i have no idea :d
ja sis täna , poolpäeva bussiga loksumist jõudsin räpinasse , ja sis bussiijaama tulid vastu T , K , R ,M & V . shampus kaasas , ja sis läksime tõstsime klaasi mu sünnaauks .
tõepoolest , kõik on hea , sõbrad te tegite mu sellenädalavahetuse üheks parimaks .
KUigi mul on ühe asja pärast siiralt kahju , R- kui seda loed kunagi kui loedki , siis tea et ma kahetsen igat sõna ja tegemist , ja ma tõepoolest ei soovi suga tülis olla. Kuid noh jah , sõnad on mõttetud , vahel ei piisa neid millekski .
Igastahes nüüd naudin vee mõned tunnid sünnipäeva , ja sis tuttu (a) .
head õhtut-head ööd :)
muuah

Thursday, October 27, 2011

jiou rahvaas :d


Teate tegelt on mul suht halb olla , kolmapäeviti ikka ei tohiks pidu panna , hakkab neljapäeva segama , ei pruugi kooli jõuda ja võib pääris paha olla ja kohutav uni sammuti . Tegelt mulle meeldis kolmapäev päris ilusti , siuke vaheldus väike  , ja seltskond oli ka hea , okei rahvast küll vahetus päris pidevalt kuid see polegi oluline kõik vähemasti püsisid positiivsed enamjaolt :) !
aga nüüd HOMME on 28.10.2011 ja mu eelsünnipäeva pidu , olen seda oodanud nagu tervelt kuuaega , see lihtsalt peab hästi minema , ühesõnaga mai tea palju rahvast tuleb , või palju ei tule :D minimaalsest maksimaalseni .Pealeselle , ma ei oska alkoholigi osta , nagu mai tea mis kellegile meeldiks v mitte . POISID ÕLUT EI SAA !
kui õlut tahate siis minge poodi , sest tõepoolest neid erinevaid õlusid on niii palju et halb hakkab ja kuna ma ise õlut ei joo , ei oska teile midagi võtta - nagu öeldakse maitsed on erinevad :D
tegelt ma olen nii vässu , ei jõua enam pidutsedagi , ja homme ei või ma unine olla . Andris on kuri muidu :d :d
A, ma nüüd ei kirjuta :D laupäev kui aega on või millalgil kirjutan teile kuidas sünna läks , või noh ültse kirkamatest hetkedest annan ikka teada :)
OLge tublid ja teemat , tsau

Sunday, October 23, 2011

elu on lilll :D

no ma ei teaa mis toimub :d
Mul on sünnipäevani vaid nädal veel , ja sis saan siukeseid uudiseid teada et wohoo :D
nagu , olen haige jälle , ja sis pean terveks saama oma sünnaks , kuid ei ole enam kindel kas saan :D
ja sis on pimesoolega jamad, ja kui see nädal peaks opilauale minema siis oee , ma neile arstidele veel näitan siukest nalja et nad ise ka ei usu :D
ja hm , mis veel kodus on juba ka nii igav , et igast hullused kisuvad peale :D
ja sis nagu ma kuulan igast laule ka :D ja sis igast muid teemasid jebin ka ,
a reede oli suht tore , käisin P & S-iga klubis Yess :D ja sis nagu noo , ei kisu eriti sinna enam :D
polnud just lahe pidu panna nii et P-iga kahekesi aind tantsisime , ja terve klubi oli inimestest tühi , aind töötajad ja sis need dj-d ja teemad , enam ei lähe ka sinna , polegi oluline , igastahes ma nüüd jälle ei kirjuta mõnipäev vbl :D
a vbl kirjutan ka , teie hoidke end , ikka veel on sügis ja  õues külm juba :D
tmuahh ,

Thursday, October 13, 2011

Õu , ma täna ei viitsi siia mingit romaani kirjutada .
võtan umbes kokku selle nädala , eet siis kõik on supper , või siis ma teen seda nii superasjaks et ei tee vahetki enam kas on supper v pole :D igastahes täiesti savi .
elu on lill , mis ma muud ikka öelda oskan .
a , ma ootan juba hullult sünnat , ja sis sügisballi :d
Kaks kõige tähtsamat sündmust mis lähiajal tulekul , jaa siis a see reede tuleb ka vist mingi lahe , ma vähemalt arvan nii :d või loodan  või ahh veel savim :D
igaljuhul enam ma küll kirjutada ei  jõua :D  täna oli jälle aeroobika , noo  vabsjo meeldib juba , järgminenädal jälle , üliiichil ma räägin noh :d :d :d
ok aitab , enam ei kirjuta , te olge ikka lahedad edasi . ärge külmetuge ja tehke trenni see hoiab sisemist energiat üleval , keegi tark inimene rääkis :D .

musimopsstiii :)

Monday, October 10, 2011

Suurim õnn on tunda, et oled olemas


Viimasel ajal on nii palju juhtunud, avastasin et mul on pääris tihe koolis käimine ja pärast kooli tantsutrenn ja sis aeroobika ja siis laulmine, ei mäletagi viimati millal nii tegevuste rohked ajad olid.Ei teagi kas endajaoks leidub aega , õhtuti kui koju jõuan olen ikka päris läbi , väsimust jagub ja samas tujugi on sellest pingest ja stressist suht vahelduv ja imelik .
Näiteks , teen igast vigu -lihtsalt pidevalt mingid mõttetud teemad igalpool.
Ja siis paljud sõbrad/sõbrannad on ka nii kaugeks jäänud, ei oskagi kuidagi suhtlemisega algust teha või nagu ei oskagi olla enam.. Ükspäev kui Valgas käisin , kõndis üks tüdruk poes vastu , kes seisma jäi ja tsau ütles : hakates kohe rääkima et kuidas läheb janii , ja nagu tol hetkel oli mul ikka ülihäbi ma ei tundnud teda ära, vaatasin otsa ja vastasin ta küsimustele ja siis järsku ta küsis et sa oled ika Gerli onjo , ma ütlesin jah olen , ja sis ta sai aru et ma vist ei mäleta teda ja ütles oma nime , ja oii kui punane ma tolhetkel näost võisin olla . Nagu peet ilmselt , kuid õnneks ta hiljem oli mulle fb-sse kirja saatnud ja siis ma vabandasin ja siis sai kõik korda :) ! igaljuhul , ma ikka oskan endale häbiteha ka sellega et mõne tuttava ära unustan , ikka väga nõme .


Ahjaah , täna oli mul msnis siuke mõttetu pealkiri mingi , ja sis üks inimene hakkas rääkima , kellega ma polnudki ammu suhelnud ja siis kui jõudsime punkti kus ütlesin et mul mingi suht halb tuju ja maiviitsi eriti rääkida siis ta vastas mulle nii :






" Tahad ma toon sulle sokolaadi,seda lilla-rohelise ümbrisega,pähklid sees, nime ei mäleta kuid pole oluline,siis sulatan selle üles,korjan pähklid välja,istun su vastu-mina söön pähleid ja sina limpsid lusikaga sokolaadi,ja siis ajan sulle sellist juttu et sa lihtsalt ei saa moss olla enam!!"
See , kuidas ta seda väljendas oli nii armas , et lihtsalt ajas naerma :) ja nii kadusidki mu mu halva tuju mõtted ja halb tuju mingiks ajaks ära , lihtsalt siukesed samas nii väiksed kuid armsad laused võivad tuju nii heaks teha , nagu ka see , et ta siiski mäletab mu lemmik sokolaadi ja on alati osanud midagi sellist öelda , mis halva tuju ära ajab :) Aitäähh sulle (a) .


Kuid muidu , ma täna soovin teile head ööd :) kuna kell ka päris parajalt ja uneaeg pressib peale ,
ma isegi ei tea paljud mu blogi loevad , kuid see suvv :d , nagunii nüüd õhtuti kirjutan kuna õue ei jõua , ilmad külmad ja väss ka peal , sis ongi hea voodis lebotada ja siin teile päevastest tegemistest kirjutada v üleültse :p
OLge muhedad ja ärge unustage : SÜGIS ON SALAKAVAL - vaadake et terved olete ja soojalt riides käite :)
Muahh , tsao

Tuesday, October 4, 2011

ou teate , ma rääkisin ühes postituses et kui leian mingi asja mis ei ole mõttetu annan sellest teada ;d
nüüd siis leidsingi , peotants , huuh kuidas see mulle meeldib , eriti valsi tantsimine .
ma poleks eluski arvanud et mina peotantsu tantsima hakkan , kuid hakkasin ja mul on heameel et hakkasin , kuna siukese poisiga tantsida kellega mina tantsin on lausa uskumatu :)
ta ise küll tantsib mitukorda paremini kuna 2 aastat õppimist on hästi , kuid tänutemale saan mina ka sammud ilusti selgeks , ja loodan et sügisballiks olen valmis et mõningad tantsud ära tantsida ikka (a) .
ahja , veel ´üks mitte mõttetuasi , on räpina kool .
mulle on hakanud kool meeldima , muidugi tõsiasi on see , et ma tõepoolest ei viitsi vahel mõnes tunnis käija , kuid nagu lubasin küll parandan seda asja ka :)
ok praegu rohkem ei kirjuta , eiii viitsi nagu :d

hallooo

viimased päevad on suht siukesed tavalised olnud .
koolis päevad pikad, esmaspäeviti peotants , kolmapäeviti laulukoor , muulajal niisama trenn .
tegevust siin räpinas peab otsima , mingi igav teema suht .
a selleeest on mul üks nunnu , kes õhtuti naerma ajab ja teemat - teemat :d
hm, lasin oma üüntele geelid pealepanna , suht siuke hea .. ta küll on algaja
kuid päris ilusti tegi siiski :) Pilt ka teile vaatamiseks

pilt pole kõigeparem , kuid digika aku oli tühi , ja mai viitsind seda laadima panna, et sellejärel veel oodata :d

tegelt , ma olen avastanud sügise võlusid , viimaselajal mulle meeldib vaadata ilmade vaheldumist.
ühelhetkel paistab päike , ja sis natu hiljem juba sajab , suht siuke tavaline vist :d
a ma praegu ei viitsi enam rääkida , kui midagi põnevat juhtub siis uuesti :)
adjöö

Sunday, October 2, 2011

hhheeiiiheiiii

Teate midaaa,
tahtsin öelda et mul parim oktoobri algus siiamaani :d
ühel ööl käisin klubides kuhu ma poleks kindlalt läind enne kui 18 pole , kuid ikkagi veeti kuid samas tuleb tunnistada , et mai kahetse .. Nalja sai , rahvas oli chill ja kõik muu oli ka tore :)
ahjah , üksasi on veel - andke andeks mulle päriselt nonde ebameeldivate sõnumite ja kõnede pärast mis mu kaartilt osadele tteile tehti . loodan et pole pahased :p

Tuesday, September 20, 2011

:):)

Ma pole jälle mingitaega kirjutanud .
hm, millest rääkida . a paar aega tagasi jooksin 60 m , ajale 9.1 .. minuarust suht halb , nagu endas olen ma suht sügavalt pettunud , lootsin ikka paremat aega , kuna ma tean et suudan seda . kuid eks üritab edasi , mingipäev ikka teen selle jooksu heale ajale ;)
täna jooksin 500m  , ajale 1.53 .. ka see oli pettumus , kunagi jooksin seda 1.40 millegagi ..
Ei saa miskit, peab hakkama uuesti rohkem spordile pühendama , ja vähem niisama lebtamist .
aga muidu , vahepeal on päris igav olnud .. nagu tegevust on kuid viitsimist pole , ja mu tervisega on ka vist midagi paigast ära . täna pärast kekatundi , sörkisin korteri juurde, ja enne õiget maja jäin seisma , mõtlesin et teen paar sügavat hingetõmmet ja jalutan tuppa . kuid ma just ei jõudnud seda pikalt teha , kui silme-eest mustaks lõi ja järgmist hetke tean vaid nii palju et mingid vanurid seisid mul ees,üks hoidis mu pead , teine lehvitas millegagi ninaall ja ülejäänud vahtisid niisama , ma vist olen harjunud sellega et vahel nii juhtub .Kuid mingiaeg hakkab ikka parem , peab hakkama . ja kõik need pettuma panevad ajad teen ka paremini , ma pean tegema ! :)
hm , kui veel miskit rääkida siis äki seda et pidu ma enam ei pane , eiii viitsi lihtsalt, ja alkoholist ka hoidun ilusti :) , ja rulluisutan kui ilm lubab , ühesõnaga aktiivsust oen toonud oma koolipäevadesse .
Kuigi mul on üks viga , ma panen tundidest poppi vahel . ja see asi tuleb küljest ära harjutada , kuid eks pean sellekallal ka tegelema ! muidu läheb ka enamvähem , ja üritan oma käitumist ja olekut igasmõttes parandada :) Vno , olen seda juba küllalt palju saavutanud , roppsõnu peaaaegu ei kasutagi , see oleks kole . ja kõik muu on ka enamväheem :d:d . Kuid nüüd praegu lõpetan :) kuid olge tublid ja hoidke end , külmad sügistuuled toovad kergesti köha ja nohu :d .
Tsao (a)

Friday, September 2, 2011

Tsäo kiškad .

Teate mis , olen niii normaalne nagu ;d
ei noh , täna on 3-s september kell on 3:30 ja ma peaksin ärkama kell 05:00 ..
ehtsa, hommikul pohli korjama, elu hea .. Mingi öö otsa üleval passinudja hommikul sis pohli korjama eeta normaalnoo :d v siis mitte ;d
igastahes , ma peaks mainima et mul on lahedad sõbrad ja veel lahedamad inimesed ,kellega veedan enamusaega koos ja ma olen õnnelik et neid oman . Sesmõttes , et nendega on hea koos olla, ja nendega on hea igast teha .igaljuhul 5+ :d chilll
olge muskad , varsti jälle, tea teate ju
'
'

Wednesday, August 24, 2011

:)

Mõtlesin et räägin siin mõnest asjast veel täna veel :)
eet siis , mul oli hommikul äratus 8 . siis käisin tiiru koolis , ajasin õpetajatega asjad korda.
sain melliga kokku ja hakkasime tartusse sõitma ..
Sõit oli igav nagu alati . Pärast seda pidin bussikas passima üle tunni aja , vähe igav oli ju .
Kahtlaseid inimesi oli igalpool nii palju et hirmus hakkas ;d ;d
kuid sis tuli kertu kes muga natuke koos istus ja jutttu rääkis ja lõpuks oligi aeg bussile minna .
bussisõit oli ka suht õudne , liiga palav ja mingi haisev onu mu seljataga :s , kuid kohale a lõpuks jõudsin .
nüüd istun kodus , ja olen gripis , palavik kõigub kogueg mingite kraadide vahel .. Tahaks juba terveks saada .
29 august hakkab siiski kool ka , peab olema esimesel päeval kindlasti terve , siis näeb uusi ka ;d
Ja nüüd istun igavalt netis , just käis mõte peast läbi et peaks tuttu minema , siis tuleb kiiremini homne ja sis ülehomne ja siis veel üleülehomne ja lõpuks ka kool - jaah ma tahan kooli ..
Kuid ma nüüd praegu lõpetan :)
Kuid nunnud teadke et teie mured on ka minu mured kui oskan sis aitan :p igaljuhul head õhtut teile , tsau :)
ttsauki ,

vaatasinn et ma pole päris pikka aega midagi kirjutanud .
Nüüd hakkab kool jälle , sis hakkan rohkem kirjutama ma luban :) !
Ja kui nüüd suvele kokkuvõte teha siis, siuke suht tavaline ja rahulik .
Ja mul on heameel et juba sügis.
aga ma nüüd lõpetan , aga teie olge tublid :)

Monday, June 6, 2011

tsäo ,

Ma tahtsin öelda, et armastan kõike mida oman .. ihaldan kõike mida ma ei saa , ja ajan alati oma tahtmist taga senikaua kuni selle saaan :)

mul viimaselajal kõik tip-top :d ehk siis mittte .. sain käsa nüüd siis 3-s  , oskan ikka endale midagi kokku keerata :D
ajan taga midagi mida ma tegelt ei taha , kuid asi on põhimõttes.. :d
üritan midagi , mida ma tegelt üritama ei peaks..
luban lubadusi mida ma nkn eii täida , käin pidudel , jjjeeejeee - mõtttetu :D
kõik on mõttetu , kui ma mingiaeg avastan millegi , millel on mõtet eks sis annan teada ;) !
seniks aga olge muskaaad .

Wednesday, May 25, 2011


ISELOOM.
1. Oled sa üksik? - eei :d üksindus on alati minuga,kui mul seda vaja on
2. Õnnelik? - jah
3. On sul igav? - vahel ikka.
4. Oled sa paljas? - ei
5. Blond? - ja
6. Tujukas? - vahel
7. Armastaja/vihkaja? - pigem armastaja
8. Kuum/külm? -  kuum vahe külm
9. Iirlane? - eiiiii
10. Aasialane? - eiiii

KÜMME FAKTI. 
1. Nimi - Gerli
2. Hüüdnimi - gerru,getu jaaniiedas
3. Sünnimärgid - jaaa
4. Juuksevärv -  blond
5. Naturaalne juuksevärv - Helebond
7. Pikkus - 162 -165 m
8. Praegune tuju - Väga hea
9. Lemmikvärvid - valge,roheline ,kollane
10. Koht, kuhu sa tahad minna - kojuuuuu :d
KÜMME FAKTI SINU TUNNETEST
.
1. Kas sa usud armastusse esimesest silmapilgust? - enam mitte
2. Kas sa usud hingesõpradesse? -  eii
3. Kas sa oled otsekohene? - vahel küll
4. Kas sa oled kunagi emotsionaalselt haiget saanud? - jaaa
5. Kas sa oled kunagi purustanud kellegi südame? -jah olen
6. Kas keegi on kunagi sinu südame purustanud? - m , vist küll
7. Kas sulle on kunagi keegi meeldinud, aga sa pole temaga iial rääkinud? - eiii :D
8. Kas sa kardad kohustusi? - eiiii :D

KÜMME VALIKUT.
1. Armastus või iha? - mõlemaaad
2. Valed või tõed? - Tõed
3. Kassid või koerad? - kumbki
4. Viis parimat sõpra või palju tavalisi sõpru? - igast
5. Televiisor või internet? -  enamjaolt internet
6. Hiina või India? - hiina
7. Metsik kohting väljas või romantiline kohting sees? - metsik kohting väljas :D
8. Raha või õnn? - Õnn
9. Öö või päev? - Öö
10. MSN või telefon? - msn & telefon

KAKSKÜMMEND ASJA, MIDA SA OLED KUNAGI TEINUD.
1. Jälitanud kedagi? - ja ,oma õde kui too kelegagi kokkusaama läks ,aga ma teada tahtsin kellega :D
2. Alasti ujunud? - Jah
3. Benji hüppe teinud? - Eiii
4. Visanud vasarat? - eiii
5. Valetanud kellegile, kes sulle meeldis? - jaa:D
6. Tahtnud ex-poissi tagasi? - eiii
7. Tahtnud midagi, mida sul polnud? - Jaaaah
8. Nutnud ennast magama? - eeeiii vist
9. Nutnud, kuna sa kaotasid oma lemmiklooma? - eeiiii
10. Tahtnud kaduda? - vahel
11. Kadunud ära suure rahvahulga sekka? - Jaaaah
12. Tarvitanud narkootikume? - EIiiiiiiiiiiiiii
13. Suitsetanud? - eiiiiiiii
14. Ära jooksnud? - jaaa
15. Olnud kisakooris? - ei
16. Teinud midagi, mida ei tohiks? - Jaaa
17. Olnud sporditiimis? - m , kergejõustik
18. Mänginud draamanäidendis? - eii
19. Kunagi olnud BMW, Mercedez Benz'i, Escalade'i, Hummer'i või Bentley' omanik? - Eiii
20. Räppinud räpivideos? -eiiih:D

Tuesday, May 24, 2011

Ela nii, et kui sa sured, siis hakkab su sõpradel igav.


Ma täiieegaa VABADAN , et viimaselajal ei kirjutamidagi eriti :D 
soojad ilmad pressivad peale, kisuvad õue..sis ei tulegi nagu siukest viitsimist kirjutada :d:d
aga ei mul nagu muidu on kõik ülisuper heaaa :)
tujud on ka viimaselajal nii muutunud , kõik totukesed räägivad ka et ma viimaselajal nii muutunud . 
et ma mingi ülirõõmsameelne ja koguaeg tahan teha miskit ja et ma hoian inimesi rohkem ja et ma ei ülbitsegi enam nii nagu varem , juu mõjutasid mõned mu olekuid :D:D 
seda on tegelt vägahea kuulda, tekib kohe siuke soe tunne südamesse , maitea kuidas lihtsalt tekib :p:p
a , aaahja kuna mul nüüd jalal 8 õmblust , siis on nagu pidu ja siuke asi keeruline.
seega saaan aind õues vast käija v niiimoodi .. muidu äki tõmban veel korra õmblused lahti nagu ma seda juba 2 korda teinud olen .. ja seenv mis tuleb on mul nagunii üli tiheda graafikuga :D kui aega leian , sis räägin teile kaa :d
hetkel olge üli heakad ja sis ma osadega võtan veel ühendust kaa :d .

Monday, May 16, 2011

I LOVE YOU IS 8 LETTERS , AND I HAVE TO ADMIT THATS-  BULLSHIT ! 

Friday, May 6, 2011

täiuslikkusest ei ole palju puudus :p . Ma lihtsalt jumaldan oma heakaid (a) .

Vaatan , et inimesed on nii selle vastu et ma haigena end halvasti tunneksin :D
saan mingeid maitea mis messe ja siis kirju fb-sse :D ja reiti kaa .
nagu näiteks , just tund tagasi sain fb-sse kirja :

- Kas teeks täna keskööl minu juures midagi romantilist? Natuke imemist ja hammustamist. Vasta mu kirjale kohe kui selle kätte saad. Sind siiralt armastav hr. Sääsk.
loodan , et nüüd said natukene tervemaks !

ma alustasin selle lugemist , suu jäi lahti , lugesin edasi , ehmusin rohkem ära  et kuidas saab ükspoiss siukese kirja saata , lugesin lõpuni jaa HAHAHAHA :D:D
no andke andeks ,ma naersin ehtsa natukene aega .. ja see tegi kohekindlasti mu meele rõõmsamaks  , ega igapäev siukeseid napakaid kirju ei saadeta , ja ma südamest tänan teda et ta mu olemise hetkeks heaks tegi :):) Arvan , et asi oli seda väärt

aja teate mis oli kell 20 :00 , mul sadas uksetaha kamp ägedaid totusid :D
kes  tõid mulle sokolaadi , sokolaadi jäätist ja siis tulid ütlema et ma ruttu-ruttu terveks saaks :) !
üli nunnu oli igaljuhul .. eriti armas oleks kui igapäev tuleks keegi niimoodi uksetaha mingi sokolaadiga (a) . kuid heaküll me ei ela ikka veel muinasjutumaal , nagu ma kunagi varemates blogides maininud olen .
igaljuhul , mu head siinpoolusel kõige suuremad kallistused & musid mu poolt , ja ma luban et juba kohekohe olengi terve , paar tassi kuuma teed meega , jaa mõningad rohud ja ongi korras ja ilmajaam lubab ka juba paremaid ilmu , seega me jõuame igast asju teha , aa ja liisu sulle luban et kui ma järgminekord koju tulen , siis olen 101% terve :D:D !!!

Wednesday, May 4, 2011

heips :)

Nohh , nüüd ma siin siis jälle olen, haige mingi 39 palavik pressib peale, köha,nohu ja üülimalt halb olla..
ja järjekordselt arvasin ma et käin jalutan õues ,olen ühikas , küll üleläheb .. Hoopis läks hullemaks ,
ehtnee feil noohh, aga ei vingu tegelt :d
ma sain koju , ja see on ülihea ... Reedeks kui terve olen, siis saan nupsudega kokku ja siis teeb miskit ägedat ,  , ja siis vast pühapäevaks jälle räpina , pole küll just kõige chillim koht , mis niimoodi nagu kutsuks , heaküllhh tegelikult seal on paar ägedat tänu kellele ongi äge olla,kuid siiski seal pole ka alati kõik kõige ägedam :D
mul mingi haigusekohta hetkel päris hea olla, vist imepole ka - olen "natukene" rohte juba sisse söönud , et seda palavikku alla saada..


ja siis nüüd tekkis mingi ulme hea jäätise isu .
niii palju tahaks seda hetkel :d tegelt ma saaks , ka kui vägaäväga tahaks , aga ma nii väga ei tahaks et  kellegil kohe joosta laseksin :D parem kannatan ja ootan õhtuni , kui üks koju jõuab ja mulle seda head kraami toob (a)(a)
just ennem avastasin , et need päevad kui gripp kallal on , need on kõige paremad päevad , sest siis saabki kõike mida hing ihaldab , ka kõige paremaid asju :p:p . noh heaküll, sõpru ma ei näe kuid pole ullu , küll jõuab .. :)
aga ma hetkel eemadun siit IT maailmast,
Te hoidke end tervetena ja siis , olge niisama head , jaa siis suured kallid teile tipsukesed :):) .

Thursday, April 28, 2011

Tttsaukii , tipskad ja värgid-särgid (a) .


Tahtsin öelda ,et nüüd pühapäevani ma ei kirjuta ,:)
laup on plaanis üks suurem olemine , eks hiljem seletan ;p
aga teie, nautige kevadet , kuigi ilmad pidid halvemaks minema, ei tohiks need kaua nagunii püsida ..
pangepidu , ja olge niisama mõnššaaaaaaaaaaad (a) . 
tsäo .

Saturday, April 23, 2011



Vägaa laupäev , täna chillin chillinis - 9:30-20:00-ni ;) ;) . 

Thursday, April 21, 2011





Ma  mingi jalutasin hommikul 06:00-06:30 mööda tänavat , einoh sesmõttes  et normaalne oli :D 
mingid linnud laulsid jaa , mingid autod sõitsid mööda , a kiirabi sõitis ka mööda - need onukesed/tädikesed vahtisid mind nagu imelikku ,vbl slp et ma olin sillal , jäin seisma ja vaatasin vett ning niisama kõõlusin seal äärepeal , mõtlesin igast asju .. Imekombel vist miskit selgeks mõeldud ei saanudki , kuid võibolla nii ongi hea .. 
viimaselajal mõtlen liiga tihti , üle .. peaksin ilmselt vähem mõtlema , võii siis ültse mitte mõtlema , oleks kasulikum ! 


Tegelikult tahan öelda ,et SÕNADEL POLE TÄHENDUST . Nagu sesmõttes  ,et sõnad ei tekita teises seda tunnet mida teevad nende sõnade väljanäitamine .. Kuid ilmselt ei oleks vahet sellelgil ..
Ma tahaks tegelikult teada , kuidas saaks kellegile öelda need kolm head sõna , kui need ei tule niisama ülehuulte ? võii kui teine äkki ei tahagi neid kuulda? võii kui on veel mitu erinevat asja ?? 
no ma ütlen , et ma ei või mõelda , ma hakkan igast asju mõtlema ja arvama , piinan aind ennast ! . 

Fucking Perfect - Pink


nii hea on tulla peolt , ja kuulata seda kell 5, vist vää ? :D
aah pole oluline , põhiline on et  seltskond oli niiiii heaa :) 
täiiega kaiffisin tervet õhtut  ,koos inimestega :D 
kuigii mõni oleks võinud ära kaduda :D võii siis nagu nooh jätta tulemata , oleks veel parem olnuud juu ;) . 
aga siiiski , põhiline on et meteame mis on piduuuuuuuuuuu!! :D:D
partyy , all night . 
Täna kordus , vol 1 .. vol 10 ;)   eks näeb mis saama hakkab ,
:D:D

Wednesday, April 20, 2011

Minupoolse suuresvabandused , liigapikk vahe oli ilmselt :p

agaa, nüüd maiteagi mida teile öelda .. Hmm kui üldiselt kokku võtta need päevad , mis siin vahepeal oli siis , ütleks nii et pääris mõnsaad olid :) 
Hommikul päikesepaistega ülesärgata tekib imeliselt hea tunne , millega on hea alustada päeva  :) 
aga teegelt , ma tegin vahepeal jälle küpsisetorti , 
seekord sain imekombel rohkem kiidusõnu (a) , vist sai parem seekord .. mulle endale meeldis ka rohkem . 
näeb ka parem välja..

Üleültse kui ma igakord uutmoodi katsetan siis varsti olen küpsisetordi tegemises meister :d eehtsa heakas oleks . ja siis saaakski aind kiita :D

Friday, April 15, 2011

kell on 4:35 :d
MA TULIN peolt, jaa mu tähekesed  tahavad sassi end kirjutada, aga maiilaseee :D
ullult chill õhtu oli , lõpuks visati klubist välja kaa, lauaüpeal ju ikka ei tantsiks :D tähendab nagu ma tantsisin :D ja ta tantsis seega chilll:D
eiijah , ulme hea õhtu ;D;D järgmine kordki

Thursday, April 14, 2011

Tiina :) -Tõelist sõpra on raske leida, veel raskem hoida ja võimatu unustada.


Teate , kell on 23:55 ..ja ma lihtsalt pean seda siia kirjutama , kuna mu üks tupsununnu läheb ära.. ja ma ei pruugi teda näha enam 5 pikka kuud..
Ma tahaksin seda tüdrukut kiita taevani , sest ta ongi seda tõepoolest väärt.. ma tahaksin , et ta teaks kuidas ta suutis mind muuta , teatud asjade suhtes , kuidas ta aitas mul üleolla asjadest mis haiget tegid , kuidas ta suutis mu tujud kõik paremaks teha :) 
tuletan meelde , meie õhtut , kus terve platsipeale olime ainukesed kes tantsisid . 
või meie need ujumas käimised, ta toas istumised, niisama jututamised , jalutamised ja paljupalju muud - niiheakad olid :):) eks uuel aastal uue hooga-nagu öeldakse .
kuid tõesti , ma jään teda nii igatsema .. nüüd ei olegi mul kellegagi teha neid asju mida tegin temaga , rääkida neid jutte mida rääkisin temaga , naerda selleüle mida naersin temaga .. 

Lihtsalt lõppkokkuvõttes taha öelda , et tüdruk sa oled mu südame üks osa (a) . 


- Tõelised sõbrad on nagu hommikud. Sa ei saa neid kogu päevaks, ent võid alati kindel olla, et nad on olemas, kui üles ärkad. Homme, järgmisel nädalal, järgmisel aastal, igavesti. 


                                                                Mihkel :)  


Ma pole kindel mida ma teeksin kui mul poleks sind endakõrval , heaküll sapole mul küll koguaeg reaalselt kõrval , kui olemas oled alati .. 
Minu totuttotu miku , sa oled nii ekstreemne ja hulljulge, sulle meeldivad uued katsumused ja välja kutsed, sulle meeldib pidutseda varaste hommiku tundideni , sulle meeldib muga rääkida mitu tundi jörjest ja sa ei väsi ära . Sulle meeldib mu totakate lausete üle naerda! siis kui helistan räägid , kui messin vastad , kui palun abi aitad .Kui purjus mikut taskus näen , naeran ja see muudab mu tuju kohe üli heaks , kui ta proovib 0.- piletiga bussipeale saada, kuid ei saa naran jälle sest ta ajab mind naerma , ja see on peamine .. sa muudad mu tujud heaks ja mu olemised super mõnsaks , sinuga koos olla on ülisupper ..
Ma vist ei oska sõnadesse panna sinutähendust mulle . tegelikult oskan küll , sa oled mul vennaeest . 
Jaa , meil on ikkagi koos pidu panemata , niiet seda ootan ma ka suure huviga :) agaa ilmselt kaua enam eipeagi ootama , sest nüüd peame rohkem kokku saama , tuleb siiski suvi peale ju .. you know .
JAA põhjus miks ma seda siia kirjutan on , et 14.04.2011 sai meil , parimate sõpradena  täis 2 aastat .. suht uskumatu :) nagu mõelda aind , et 2 aastat tagasi , vaatasime üksteist veel täis võõrastena ja nüüd oled sa mul asendamatu poiska (A) .. oled täna homme ,ülehomme , igavesti mu kõige parem sõber, ja seda ei muuda miskit :)) RAUDPOST KINDEL :D AUSALT .  ;*

     


Wednesday, April 13, 2011

Your knife my back,my gun your head  !






no , täis malts värk :D milline kaunis hommik - ehk siis mittte .. 
oe, nagu kuidas ma täna koolis olla saan ? ma pole ööotsa maganud , lihtsalt eii tulnud und :D
Ilmselt liigne stress,pinge ja muud mured , ooe tahaks reedet , siis vist võtan küll aja rahuga maha , ja panen pidu :D , aind nagu natukene ... 

ja nüüd ei tahaks ma kooli ka minna , :s :s  sinna unelema ? nagu mismõtteeees :D:D
 aga poogeen , käin tiiru  äkki tulen lõunast jälle tuttu :D siis elu heakas , 
aga davaiidooo , olge muskad ja niisama ägedad . 
ja head koolipäeva , võinagu no ilmselt loete mu postitust pärast kooli või miskit :D kuid siiski eet , nagu head päeva lõppu või päeva või nagu mis iganes 5 asja veel :D 
nüüd tsaauuu .

LIfe without me, how boring would that be?

Ma, sain just täna väga ebameeldivalt teada, et ühikast osa  rahvast arvab et ma olen egoistlikult ennast-täis ülbik, kes saab kõik mis tahab , või kui ei saa siis ei olnud ta seda piisavalt tahtnud .
Ütlesin sellepeale lause " life without me,how boring would that be" .
nagu päriselt on asi nii , et ma ei saa inimestele meeldida kui ma lihtsalt ei meeldi , kui mu käitumine ja olek on valed , kui mu välimus neile ei meeldi . JA tegelikult , mis kuramuse pärast ma neile ültse ette jään?
Minuteada elan ma vabal maal , ja võin teha mis iganes ma tahan , mu käitumine ei peagi neile meeldima ! veelvähem mu olek ja mu välimus .. vaadaku kuidas endaga hakkama saavad , ilmselgelt enamus ei saagi , käivad mööda maja klatšivad ja laterdavad nagu mingid vaba-aja jutuvestjad - kuii põnev , vms :D?
tegelikult iilgelt lame ja vägaa-vääga hale :D tegelt neile ,kes must halvasti mõtlevad on mul paar sõna .. võimalik et see neile ka nüüd ei meeldi :D tähendab nagu ei saakski meeldida , ehk siis fuck all of you , 


elagu omaelu , mida nad teiste elus koguaeg torkima peavad !?
justnagu kõigi muude inimestegagi on , kui te inimest ei salli , siis heaküll - sellest ei pea terve ilm teada saama, hoidke omateada ja lahendage ise oma erimeelsused või teemad ..
õõhh, tegelikult olen ma hetkel nii kuri , jaa mul on heameel et kell 0:22 on , sest muidu äkki kui mõni inimene mu juures oleks siiskes teab , ma ei garanteeri et ma halvasti ei võiks öelda ..tegelikult ma ei teagi , mis toimub .. lihtsalt need inimesed kes peavad ennast teistest paremaks ja teistest üle, pole tegelikult pooltki seda, mida nad ise mõtlevad et on ! kõik kes oma sisemist mina liiga kõrgel hoiavad peaksid selle madalamaks laskma, ehk mitte sõltuma lausest , et kõik keerleb ümber minu ..
VALE,VALE

ja veel on mul öelda , et teglikult ma pole ülbe ja ennasttäis , ma lihtsalt ei salli inimesi kes mind siukeseks peavadki ;) .
 Vot nii, praegu polegi mul muud rohkem öelda,

aga teile tupsuuud , head ööd jaa värkisärki :)
tsjao.

...

Ma tahaks niiiväga siia nii palju kirjutada ... Kuid ma ei saa, ma ei oska ega leia sõnu !
ilmne nähtus sellest, kuidas üleöö võib mõni asi niipalju muutuda , et järgmisel päeval  sa lihtsalt ei oska midagi teha , ega öelda kuigi tahaksid .

Monday, April 11, 2011

TTtsaukii jälle :) 

Täna on esmaspäev,hommikul oli mul siuke imelik tunne et miskit juhtub täna, jaa ma kohe üüldse ei valeta kui ütlen et juhtuski :d
nimelt siis, ma hakkasin ennem ühikajuurest poepoole tulema .. olin saanud kõndida sinnamaale kus see mingi spordihoone on ,kui järsku tuli kuskilt nurgatagant mingi kutsa , kes mind vähe ullult ehmatas, kiljatasin jasiis koer hakkas haukuma , ma vaatasin et tuleb kallale ka .. kuid teate vedas mul , ta nägi teist koera , jooksis temajuurde:D:D sain õppetunni , ära kunagi kiljata koerale näkku ,tüüp võib ära ka panna!olgu , aitab naljast :D
ma tegelt  täna olen jälle nii väsinud , jõud ka suht otsas :D , terve päev ringi jooksnud ikkagist , ja jälle mingi kella 7-st saati üleval . 
mul on tekkinud mingi imelik seljavalu ka, eii lase miskit teha,  :D:D aganoo , küll üle läheb.. 
aga ja , ma jälle ei viitsi siin trükkida, :)
aga olge heakad.. 
ttsau

Saturday, April 9, 2011

NOO tere hommikust , eesti :d ,
 kell on 7:45 ja teate ,mis ma olen niiiiii energiline, nagu ausalt.. Olen juba kella 5-st saati üleval , rongis magada ka ei saanud , kolises ja mürises liiga kõvasti , vaatasin hoopis üht filmi , ee mingi confesession of crime või miskit taolist , mõnikoht oli suht naljakas , siis naersin üle rongivaguni , muga oli samas vagunis veel umbes 5mingit muud inimest , need vaatasid mind justkui nagu hullu , kes omaette naerab :D , no sellepeale ütlen , vahet pole olen gerli , minunaer peabki kõikki imelikult mõtlema panema , kõik teavad seda :D okeiokei heaküll :D tegelt nüüd istun bussijaamas :d , nagu suht põneev -ehk siis mitte ! :D Nimelt siin kõnnib ringi juba mingi 15 minutit mingi mees, siuke vanem , äkki +40 ?  mingi hallid juuksed on peas, maitea kas 40-tel on hallid juuksed peas ? :d
mm, peaaaegu samasugune mees on :D

igaljuhul , ta vist siuke suurem alkoholi sõber, jaanoo parfüüm on tal siuke mis tõmmab ennastki laksu alla :D 
ehk siis tal polegi otsest parfüümi vaid see on vabandust kuid puhas HAIS :D . sain selle südamelt ära .. 
nüüd mu vastas pingil istub üks pisike vanatädike, siuke kes omaenda mõtete üle naeratab, suht nunts :D mulle meeldivad vanadtädid , ee nagu mitte et mul miskit viga oleks :D liiihtsalt kui nad räägivad siis neil on siuke nunnu hääl , või siis kui nad hakkavad rääkima poes ntks asjadest mis on kalliks läinud , või bussipiletitest mille hindu tõstetakse, võisisiis kui tulevad poes paluvad abi millegi asja ette lugemisel , või paluvad et neile miskit kätte ulataks , see kõik meeldib mulle :D eem nagu ma ei väsi vist kunagi nendega rääkimisest ära :) või lihtsalt nende kuulamisest :d
aga olgguuuu , ma lähen otsin pistikut kuskilt..
nooh jessas küll , küll mul veab ;D hkkm, ma just leidsin selle pistiku , kuid ma ilmselt eiisaa sinna minna, üks väga ebameeldiv onu istub seal , kaa  lõhnab väga halvasti :s:s    no teate , siin riigis võiks olla mingi siuke desinfitseeriv asi , kes neilt halvasti lõhnavatelt onudelt lõhna üldse ära võtaks :D üüber hea ju oleks :D 
mul on bussini täpselt 42 minutit veel , mis on vääga igav :D 
kuid heaküll juhtub , a ma praegu lõpetan ;) 

kuid teie , tõotab tulla päiksepaisteline päev, no nautige kevadet nüüüd :p:p
ttsjaoo.


Puhkus !! 

Kujutage nüüd ette , oma lemmik paika , kohta kus sa oleksid tunde, kohta millest sa ära ei väsi , või siis kohta mida sa kunagi külastanud ei ole , kuigi tahaksid ... 
tegelt teate just vaatsin seda "puhkus" filmi , tekkis siuke suur tahtmine ka minna kuskile puhkama..
lihtsalt minna ära, jätta kõik siia , kõik head/halvad mõtted ja kõik kõik :d:d ja siis olla mõniaeg täitsa ära
jaa siis ükshetk tagasi tulla ,puhanu ja värskena :):)
Liihtsalt nii üüber hea oleks :d , 

Friday, April 8, 2011



reedest pole mul miskit rääkida.. 
mu pidu kujunes siukeseks , kaoseks .. 
kell pool kaks sai mu jaoks juba pidu läbi .. absoluutselt kõik hea feeling mis mu sees enne kluppi minekut oli , on kadunud , lihtsalt täielik tühjus , 
ma ei räägi siin sellest teemast miks nii , kuid kui tahad teada siis küsi msnis :) . 

mnoo , kell on nüüd 02:45 ja ma ei saa magama , kuna mul ei ole und , võino nagu on , kuid aaihh keeruline seletada teile .. 
igaljuhul , puhas pläust ...
jaanüüd tegelt , ma teen miskitpõnevamat , laen paar filmi alla ,võii siis , tiksun niisama ja uurin netis ringi . 

attsauuu .

IIiiouukii , miisud , kiisud , tupsud , tipsud (a) .

Üldiselt on nüüd nii , et olen kodus :D , home sweet home, niiniihea on olla .. 
mõtlesin poolpäeva mis teha , ja teate mõtlesin ka välja , nimelt on täna klubis Nancy , lähme tšikkidega , tšekime üle , me saame siiski suht listi alusel sisse, no problem nagu !  
suht vipi tunne tekib :D:D, eii heaküllh mai tooda siin ei tea mida , pärast jääb must ilgelt paha mulje teile , 
aga muduu , nagu ma hakkan umbes 10-minuti pärast sättima :D , oleks hea varsti peole ka jõuda ,  vahepeal tegelt tekkis siuke väsimus , kuid see kadus kohe ära , kui kaks tassi head kodust kohvi sain , nagu ma polnud kohvi nii kaua-kaua joonud jälle , täitsa hea oli :D .
aga heaküll , ma annan teile oma peost homme lähemalt ülevaate , nüüd pean lippama , riided , meik värk-särk , mõistate ju küll ;) 


aga teile , head reede õhtut .
jaa pange nagu täiiega pidu , nautige elu mis teil on , senikaua kuni veel noored olete :):) .
kallid teile (a) . 
tsaukitsauu . 

Wednesday, April 6, 2011

08.04.2011

 


IM GOING HOME , !!!!!!!!!! Niiinii hea , pole sinna ammu jälle jõudnudki ;) . 
Mul on tegelt iilgelt häid uudiseid , vähemalt mulle need uudised meeldivad , kuid ma vist eii hakka siin neid niimoodi rääkima , kui keegi teada tahab , siis on mul olemas msn , kust mind kätte saab :) 
Jaaaveel tegelikult on mul ilge vässu peal , juba viimased kaks päeva  , kuna mul on liikumist ka viimaselajal suht palju no ilmselgelt on see hea, kuid väsitav siiski ..
Igapäev tundub , et see kool venib ka rohkem, hommikul kell 8 kooli ja hiljemalt pool viis ühikasse, justkui teinekodu juba :D viidan koolis ka rohkem aega kui kodus .
tegelt on päris väsitav igahommik 7 üles tõusta , ja õhtul mingi kell 12-1 magama saada .. 
tegelt heaküllh, aitab virisemisest siin  :d
viimaselajal läheb enamusasju suht hästii , mis mulle headmeelt tekitab . 


aga nüüd , maiiviitsi siin enema trükkida ,  aga teie olge mõnsaad :) 
jaa nautige igast häid ilmu , heaküll olgem ausad täna ei ole head ilma , kuid küll tuleb , nüüd kus talv ometi kord juba täitsa läbi sai :D nagu lund ka enam pmst pole , ülii heakas :) 
ttsaukitsauuu , 

Tuesday, April 5, 2011

Suht teisipäev :d

eet nagu , koolis käisin küll, üüber igav oli :D
ja pealekooli mõtlesin teha miskit chilli :D:D otsustasin et teen küpsisetorti , ma ei arvanudki et oskan või hakkama saan :D otsisin netist retsptid , ostsin asjad ja hakkasingi tegema :)ja pean tunnistama et ma saingi hakkama , vähemalt siiamaani kõik kes söönud on need kurtnud nagu  pole :D, ja ilmselt  eavad ka veel , niiet ma oskan süüa teha , võinoh nagu ühte asja rohkem :) !

Saturday, April 2, 2011

Laupäeeeeev !!

K-ga chillime temapool vaikselt .. nimelt niimoodi krõps , telekas , arvuti :D:D
väähemalt on meil mingilmääral tegevust , igaljuhul parem kui olla kuskil mujal ja teha mitttemiskit :D
mingit otsest tuju nagu ei olegi , praegu niigi chill olla ;) ;)
K & M tulid ka siia nüüd.. seltskond tõuseb , aailmselt rohkem mitte.
msnis mulle meeldib ka ilget värki toota teistele :D nad ei oskagi kohe kuulata ega vastata :D:D kahju neist ei ole.
aga teate , me chillime edasi oma chilli olekut nüüüd , :)

olge head
tsjau

Thursday, March 31, 2011

1 aprill



seee on küll kuupäev mida ma ilmselt täiega vihkan .. see on lame kuidas inimesed üksteiste pihta nalju viskavad , või siis üritavad üksteist naljadega ownida . 
Ma ilmselt täiega loodan,et keegi mu pihta nalju ei tee , kohe pärispäriselt !!!

Wednesday, March 30, 2011

kolmapäev.

Mõtlesin jagada teiega ka oma kolmapäeva :D
Seestmõttes ,et õhtu oli suht sündmusterohke, kõigest ma siin naga rääkida ei saa ..
 Küll aga võin öelda et pääris tore õhtu oli.

kell 19:00 läksin värskasse :) kaasas olid veel  S , M , T .. sinna sõit oli pääris tujukas , nagu kõik olid kuidagi nii kurjad, jasiis kadus mul ka mu hea tuju natukeseks ära . agailmselt tuli tagasi , kuna kui värskasse jõudsime siis hakkas S oma autot vahtima, ja siis naeris et tal üüber püss ja värksärk- suht igav :D
Läksime ujuma , seal olid räpsust ka osad chillisin nendega ringi,ujusime käisime saunas , naersime ja rääkisime niisamaigast asju .
See ajas tuju ära tegelt kui S tuli , ja mu pea veealla surus , üüpris kuri olin kaa :d
agaseeselleks .. vähemalt see aeg kui räpsu sõitma hakkasime muutus tuju kohe väga heaks
jaa siis järsku , sain kõne maarjalt täispauk jobu tüdruk .. toootis puhast si**a , temapeale olin veelkurjem  , arvan et kui ta veel mu lähedal ka oleks olnud siis oleksin talle kallale ka läinud (mitte,et ma mingi kakleja oleks) lihtsalt asi oli põhimõttes  :D
sain räpsus veel K-ga kokku jaa siis ühikasse jõudsin  , 23:40 , see ei olnud hea ..
ja siis edasi istusin msnis ja rääkisin igasugustega , hea et mul nii chille sõpru on kes mu tuju heaks teevad :) ja kes vahel nii totakaid asju räägivad ;) ;) .

agaa dvjj , tsaukii praegust (a) .

Heelllooooou :D:D

Eeet nagu mu muusika tunni algusest, muusika ajalugu :D Nagu tegelt oli meil siuke osa nagu Johann Sebastian BAch ...
Kuid minu osa ei olnud ilmselt selle sarnanegi ..



VOKAALMUUSIKAS:
kirik ilmalikku kantaat muusika.. plaplaplkaplaaa
jaa, siis iikkagi laulda meeeldib , muusikaajalugu ei meeldi 
on kirju , oravad puuotsas ja õues ilus ilm 
mis sealikka muud ollasaab. 
jane kaa paneb siin ullu, tahab süüa  , marimaarjaonnatsullljaaniiisamaebanorrmaaalne
johannes on nunnu nimi, do you know what i mean ??
oor not ? :D ppfff, eluuigaaav.. no loodame et õpetaja vaatama ei tule :D:D 

Tuesday, March 29, 2011





miks on nii tähtis näha teda enda kõrval, miks on nii tähtis tunda ta huuli enda omade vastas .

miks on nii tähtis näha teda igapäev, miks on nii oluline tema naeratus , miks  meeldib vaadata 
ta silmadesse ja neisse justkui ära kaduda . miks ei suuda ta juures olekul olla mõtteis, miks eisuuda 
talle väljendada neid tundeid , neid emotsioone mis sisikonda valdavad. Miks muutume temajuuresolekul 
teistsuguseks , miks paneb ta tundma sind erilisena, miks ei saa talle vahel öelda kõikke otse, sest 
kardame haiget teha, miks püüame teha kõikke hästi ja paremini??? Miks ta ei võiks arusaada su mõtetest ja tunnetest? miks ta ei võiks ükspäev öelda esimesena mida tunneb ja kas tunneb? Miks ta petab sind kui ka ennast valetades olematute tunnete kohta? Miks ta ei võiks olla aus , miks ta lööb killu su südamesse ?



Monday, March 28, 2011







teate , ma just jäin mõtlema kui vähe on tegelikult rõõmuks vaja, nagu on niipalju pisikesi asju  , mis võivad muuta päeva suurepäraseks .. Ainuüksi mõne inimese naeratus  , mõne inimese armas ütlus või inimeste  väljanäitamine ,et sind vajatakse , et sa oled kasulik kellegile :) 
Ma ei suudagi kirjeldada seda tunnet mis hetkel sees valitseb , seal on lihtsalt täielik rahulolu , rõõm, no ilmselt kõikkõik hea .. 
Kui ma oskaksin siis jagasin kõigiga oma rahulolu , kuid kuna ma mingi suurem asi tegija pole, ja arvan et siukest asja ei olegi võimalik teha  , siis sorri sõpsid ..







esmaspäev.



Pean tunnistama  et õues ilm tekitab täielikku masendust -.-


Koolis on täna ka mingi üüber igav olnud , inimesed kõnnivad tuimalt vastu , kõigil mingi suht uni vist :d 
vähemalt tundub küll..
Kui S muga praegu msnis ei räägiks :D siis ilmselt passiksin poolenisti unes siin tunnis juba :D aahjaa ,mul on ajatamine hetkel, samas on see elu mõttetu tund , kuigi pean tunnistama et vahel isegi on pääris põnev :p 
ntks , tunnis telefon heliseda ei või, või kui heliseb siis peab klassiees laulma, suht naljakas :D:D
aga , ma nüüd vist teennats tööd kaasa , muidu jään jälle maha ;))


ttsao.

Sunday, March 27, 2011

Ppssh ..



Heeiips ..

mõtlesin ,et jagan teiega oma igavat pühapäeva ka.. 
nagu te teate , keerati täna öösel kella  , no see kellakeeramine ajas nüüd küll kõik pääris sassi :D , mulle ei meeldi , ärgata tundaega varem , ja mulle tegelikult üleültse ei meeldi kellakeeramine, noo milleks .. Ull mõttetu tegevus mu arust!


aga teate , ma söön sokolaadi koguaeg üüber palju .. leppisime ükspäev ühega kokku , et aitab nüüdsest enam sokolaadi süüa ei tohi , et vaatame kaua vastu pean , see pidi nagu sokolaadi võõrutusravi olema või miskit .. 
 kuid nüüd pean tunnistama et olen üks kõige suuremaid feilijaid ültse .. Ma suutsin ilma sokolaadita olla nii nädal , ja eile juba rikkusin kõik hea ära, sõin sokolaadi ja mitte vähe ..  
ja täna kah , käisin poes võtsin 100grammise sokolaadi ja sõin kõik jälle ära .. Muga vist ei saa kunagi milleski kokkuleppida , ma annan liiga ruttu alla !! 


Hmm, kell on 19:29 ja ma passin ühikas, lootuses et miskit põnevat juhtub , kuid selle mõtte peaks ära unustama , siin ei juhtu kunagi miskit põnevat , vähemalt siis mitte  kui rahvas kaine on või kui rahvast praktiliselt pole ..  kõrval toas mingid neiud lõugavad kellegile miskit , kõõluvad aknapeal .. pole lahe ..
Ühikas tuleks kinni panna , siin nagunii miskit teha pole  , niisama istu netis , söö , maga ja muud polegi .. 
isegi tegevusi pole , a vahel saaab telekat vaadata , a seda ka nii umbes õhtul 7-st kuni õhtu 11-kuni .. 
internet muutub ka igapäevaga aina tüütumaks , ja igavamaks .. see lumi võiks ära sulada, siis saaks miskit põnevat teha, äkki rullikatega sõita või miskit taolist , vähemalt saaks liikuda ja poleks nii igav .
heh , allpoisid  teevad mingit tagaajamist vist :d siuke mürgel .. no tundub et neil vähemalt on lõbus :D:D


teegeelt, ma ei viitsi siingi enam trükkida ;) 
aga olge heakad .. 
tsjao .



Saturday, March 26, 2011

25.03 õhtu .

Hmm, no lubasin teada anda mis edasi sai :D


No mingi käisin kossu vaatamas t-ga , suht naerda saime seal ,  lihtsalt ulmee kuidas poisid tegelikult oma mängu pühendunud on . No samas see on loogiline et peavadki olema, kuid mõne puhul on seda pühendumust liiga palju, jaa siis see et nad platsipeal nii kurjad olid  ,ajas meid lihtsalt naerma.
 , passisime seal nii umbes poole üheksani , siis käisime poest läbi võtsime mõned joogid ja siis ühikasse ära .
M, tegelikult ei olnudki meil siis veel kindlat plaani paigas nagu mis edasi teha..



 kuid ei läinud ka kaua kui K - mind K -sünnale kaasa kutsus .. Mõeldud tehtud varsti oligi K ühikaees, ja ootas et alla läheksin..
Kui K  sünnipäevale jõudsime oli mul nagu üüber ebamugav seal olla , nagu sesmõttes et ma ju ei teadnud eriti kedagi sealt võibolla nii mõnd üksikut , jaa nii ma seal istusin kuskil vaikselt , carribat juues ja kuulates mis teised räägivad .
Lõpuks pakkus keegi tark välja et võiks aliast mängida, no läksime üles hakkasime mängima, suht nalja sai .. mõnd sõna oli ikka kohutavalt keeruline seletada , ja tegelikult kuidas sa seletad purjus rahvale näiteks sõna laktoos või miskit siukest , ega ikka ei seleta küll :D:D
mingiaeg oli rahvas pääris purjus , ja kõik sättisid end peopeale , kutsudes autosid järgi omale ..
jaa , mingihetk pööras T ära :d Nagu loopis kõik aliase kaardid mööda tuba laiali ja siis lõugasid koos poistega " EESTI, EESTI "   seeoli küll naljakas .
enamusrahvast oli peole läind , sünnipäevalaps ja siis veel osad istusid lauataga  , lasid shampust tegid pilte ja naersid niisama igast asju .  mingiaeg hakkas igav ja rahvast pudenes ikka laiali .. Kell oli vist 3 kui ma olin pääris läbi ja ei viitsinud enam miskit teha ja tahtsin ära sealt .. Pidin tükkaega purjus K-ga rääkima et ta  H järgi kutsuks , noo lõpuks ta tuligi , ja siis saigi ära :) ..
tegelt lõppkokkuvõttes oli K sünnipäev pääris chill jaa ma sain pääris mitme uue inimesega tuttavaks , ;)
ja nüüd on laupäev , olen niiiii läbi tegelikult .. suht uni tikub silma :D aga eii pole hullu , vahel juhtub ..
a , nüüd pean lõpetama K - kutsus mind pokkerisse ..

aga olgee üüber ägedad siis ..
ttsjaoo ;)

Friday, March 25, 2011

25.03

Iiiiouki jah :D


Nagu käisime täna kursusega võrus jaa tartus. 
Terve tee võrru ja tartu naersime ja olime niisama . 
tartus , eedenis lõugasin nagu uksees , mingi eet aaiiou ma olen räpsust mul suvv :D E-ga koos kusjuurees .. 
ei normaal , mulle meeldis .. tagasi sõites olid bussi  aind mõned jäänud ,
jaa ssiis me K & E-ga hakkasime pilte tegema ja igast laule laulma :D üüber chill oli nagu , mingi paaar pilti ka teile siin vaatamiseks :D



l


ja nii lõbusalt meie tee sealt siia kulgeski . kui räpsu jõudsime siiis tulime ühikatesse. mingi ukse ees sain tädi SARJAGA kokku , ta siiski on mu lemmik tädi :D:D , mingi küsis mult mis toimub , siis ütlesin talle viisakalt , et tulime tartust ja nüüd niiismaa , siis ta ütles okei , siis uuris kas jään see nv siia , millepeale ütlesin kibekiirelt , eii täna eii jää vist .. muidu oleks ta vist tahtnud et ma 23:00 ühikas oleks :D
nagu hetkel on niii igav kaa , koristan siin vaikselt tuba , isegi see saab korda , siis olen jälle tegevuseta . 
Õues sajab ka mingit lund või mis iganes imelikku asja alla .. 
nagu suht  masendav reede on , õhtu võiks olla parem , siis oleks chill ..
Kuid eks ma annan teada mis mul siis õhtust välja kujunes ;) 
hetkel , tsjao ..

Thursday, March 24, 2011

Halloooo :)

nosuht poiskad jalutavad ringi mööda kooli  , kurdavad halva oleku üle :D:D!  no ütlen sellepeale- jooge vähem totud :)
oo  , mingi kamp sakslaseid ka jalutab ringi , suht pildistavad - no aianduskool siiski , on mida pildistada :D:D
ja nüüd suht chill , astusin keemia tundi just , teised kirjutavad kontrolltööd :D ma ei peaa , ma gerli siiski - eiieii , tegelt ma teeks kui ma oskaks , kuid kuna ei oska siis eriilist vahet pole  , ei hakka ometi paberit niiisama raiskama , et sinna mittemidagi krijutada ;)
mul veel mingi 3 elu mõttetut tundi  , jees kool on igav .. eriti siis kui enamjaolt kõik muudkoolid vaheajal on , aga meie siin peame passima ;p.

Wednesday, March 23, 2011










Tttsaukii :)

no , käes on järjekordne kolmapäeva õhtu , istun ühikas ja mõtlen miks vahel on mõtteis nii palju mikse ?
nagu , ültse tegelikult meie pool elust sõltub kõsimusest miks..
ma olen viimaselajal sellele tegelikult pääris palju mõelnud  , ma polegi kindel et selle välja ka mõtlen, kuid hea on teada , et koguaeg on vähemalt midagi tarka mida mõelda :)) ja siis need sõbrad kaa, kes teevad need miks küsimused veel raskemaks kui need tegelikult on , no vahel viskavad nalja, heaküll nalinaljakas kuid piiri võiks nats ikkagi pidada :D:D eei tegelt on mul chillid sõbrad ;)

tegelt ega ma hetkel suurt muud kirjutada ei tahtnudki :p:p
muidee rahvas homme juba neljap ja siis reedesiis saab -piduuu (a) .
aga davaii-hawaiii olge head ;)
tsjao .
Eeet , kuna see kõik teemateema on mu jaoks suht uus , jaa ilmselgelt poleks ma seda värkis-särki teinud kui mõni poleks soovitanud :p
No , mu elu ei ole just nagu mingi seebiooper kus igapäev mingeid erinevaid draamasid või niisama igast põnevaid asju juhtub , küll aga kui juhtub saate te ka sellest teada :D:D
ja, kui sa tahad nuriseda millegi üle või sulle niisama ei meeldi siin , siis sa ei peakski siin ültse olema , ja sul on alati võimalus aken kinni panna :D
aga nüüd, jätan ma selle blogitamise siin , ja lähen teen miskit tarka :p

kuid teie olge mõnnad,  :)
muahh, G .