Monday, October 31, 2011

just feelings.

Vahepeal tundub kõik nii keeruline , nagu reaalselt sa vaatad üht isikut pildilt , sa vaatad ja vaatad uuesti .
Su pilk seisab , su süda taob , sa mõtled et mis toimub , kuid sai saa sellele vastust kuigi tahaksid . 

Sa jälgid piti mõndaaega , lülitad end ümbritsevast maailmast välja , mõtled mida sa pildil näed - ilmselgelt isikut kes vaikselt tuli , oli ja siis tahab kaduda . 
Sa mõtled miks teed vigu , miks kaotad inimesi , miks lähed tülli  , kuid vastust ei tule .
Tekib tunne nagu milleks ültse olla inimestele olemas , kui igaväiksema veakorral võid kaotada kõik mille nimel mitmeid kordi üritanud oled .
See oleks nagu mingi mäng , kui kaotad siis ei pruugi uut võitu tullagi . Kuid ometi , tunne mis tekib teeb nii haiget et sa ei oskagi muid mõtteid mõelda , kui vaid ketrad uuesti läbi seda mida temaga koos teinud olete , 

need jutuajamised , peod ja palju muud .. Sa tahaks kõike tagasi , kuid ei saa , kuna sa tead et rikkusid kõik ära. Sa ei mõelnud tagajärgedele kui tegutsesid , läksid asjaga kaasa ning unustasid et kui miskit teed , kaotad kellegi - tol hetkel ei olnud sul selliseid mõtteid , tol hetkel riskisid sa paljuga .
järgmisel päeval said aru , kui palju kaalule panid , kui palju läks kaduma ja mis alles jäi , mõeldes jõuad sa järeldusele ainuke asi mis sul alles jäid olid  unustamatud hetked , kõik mida enam ei pruugi tulla , kõik millega palju vaeva nägid , kõik mis võis mingiaeg sulle rõõmu teha on nüüd läinud , järel vaid kahetused , siirad vabandused ning nukkrus , kõik mida tekitab mõni halb asi ...
Tahan siinkohal mainida , et alati ei tasu võtta riske , mis lõpuks sind 0 punkti viivad , ning su mõtted sassi peksab. Vahel on vaja istuda mõelda pikalt ning alles siis tegutseda . Kuid järele kahetseda oskab meist igaüks .
Nii sina , tema kui ka kõik teised ,  kuid ometi see ei aita enam midagi . Leppida tuleb sellega mis sa endale tegid , ning lihtsalt seada ette miskit mis kindlustaks selle , et enam neid vigu ei korduks . Ja kui võib korduda siis tuleb teada millega seekord riskiksid , ja palju kaalule asetaksid ..

If u ever read this , u have to know how sorry i am ... :( I havent that happy face look anymore ,  what i´ve got is something what makes me sad - every fucking day .

No comments:

Post a Comment