Monday, October 31, 2011

just feelings.

Vahepeal tundub kõik nii keeruline , nagu reaalselt sa vaatad üht isikut pildilt , sa vaatad ja vaatad uuesti .
Su pilk seisab , su süda taob , sa mõtled et mis toimub , kuid sai saa sellele vastust kuigi tahaksid . 

Sa jälgid piti mõndaaega , lülitad end ümbritsevast maailmast välja , mõtled mida sa pildil näed - ilmselgelt isikut kes vaikselt tuli , oli ja siis tahab kaduda . 
Sa mõtled miks teed vigu , miks kaotad inimesi , miks lähed tülli  , kuid vastust ei tule .
Tekib tunne nagu milleks ültse olla inimestele olemas , kui igaväiksema veakorral võid kaotada kõik mille nimel mitmeid kordi üritanud oled .
See oleks nagu mingi mäng , kui kaotad siis ei pruugi uut võitu tullagi . Kuid ometi , tunne mis tekib teeb nii haiget et sa ei oskagi muid mõtteid mõelda , kui vaid ketrad uuesti läbi seda mida temaga koos teinud olete , 

need jutuajamised , peod ja palju muud .. Sa tahaks kõike tagasi , kuid ei saa , kuna sa tead et rikkusid kõik ära. Sa ei mõelnud tagajärgedele kui tegutsesid , läksid asjaga kaasa ning unustasid et kui miskit teed , kaotad kellegi - tol hetkel ei olnud sul selliseid mõtteid , tol hetkel riskisid sa paljuga .
järgmisel päeval said aru , kui palju kaalule panid , kui palju läks kaduma ja mis alles jäi , mõeldes jõuad sa järeldusele ainuke asi mis sul alles jäid olid  unustamatud hetked , kõik mida enam ei pruugi tulla , kõik millega palju vaeva nägid , kõik mis võis mingiaeg sulle rõõmu teha on nüüd läinud , järel vaid kahetused , siirad vabandused ning nukkrus , kõik mida tekitab mõni halb asi ...
Tahan siinkohal mainida , et alati ei tasu võtta riske , mis lõpuks sind 0 punkti viivad , ning su mõtted sassi peksab. Vahel on vaja istuda mõelda pikalt ning alles siis tegutseda . Kuid järele kahetseda oskab meist igaüks .
Nii sina , tema kui ka kõik teised ,  kuid ometi see ei aita enam midagi . Leppida tuleb sellega mis sa endale tegid , ning lihtsalt seada ette miskit mis kindlustaks selle , et enam neid vigu ei korduks . Ja kui võib korduda siis tuleb teada millega seekord riskiksid , ja palju kaalule asetaksid ..

If u ever read this , u have to know how sorry i am ... :( I havent that happy face look anymore ,  what i´ve got is something what makes me sad - every fucking day .

Sunday, October 30, 2011

tere jälle

nüh nüüd olengi 18 :)  MÕtlesin et rägin teilereedest ja laupäevast ja tänasest natuke .
M , reedel oli pidu siuke lahekas , inimesed olid toredad ja nunnud.
Üleültse sain armsaid kingitusi ja lahedaid kingitusi ka ja :D ja siis lilled-just nii nagu palusin , saingi
ülisupppeeer . Tegin reedel hullult plaane et laup midagi valgas ka teha ,rääkisime S-iga ja sis läksimegiõue , hiljem tuli R ka , ja sis chillisime ringi , käisimekorra isegi yessis , ehtsa mõttetu nagu ikka :D lõpuks olin nii vässu , et koju jõudes kellavaadates üllatusin kui see näitas vaid  12:05  , Olin reedest nii vässu , et nii kui pea patja puutus tudusin sügavat und , kuigi ei tea kui sügav see oli kui olin kahelkorral kõnedele vastanud ja räääkinud kuid mida , i have no idea :d
ja sis täna , poolpäeva bussiga loksumist jõudsin räpinasse , ja sis bussiijaama tulid vastu T , K , R ,M & V . shampus kaasas , ja sis läksime tõstsime klaasi mu sünnaauks .
tõepoolest , kõik on hea , sõbrad te tegite mu sellenädalavahetuse üheks parimaks .
KUigi mul on ühe asja pärast siiralt kahju , R- kui seda loed kunagi kui loedki , siis tea et ma kahetsen igat sõna ja tegemist , ja ma tõepoolest ei soovi suga tülis olla. Kuid noh jah , sõnad on mõttetud , vahel ei piisa neid millekski .
Igastahes nüüd naudin vee mõned tunnid sünnipäeva , ja sis tuttu (a) .
head õhtut-head ööd :)
muuah

Thursday, October 27, 2011

jiou rahvaas :d


Teate tegelt on mul suht halb olla , kolmapäeviti ikka ei tohiks pidu panna , hakkab neljapäeva segama , ei pruugi kooli jõuda ja võib pääris paha olla ja kohutav uni sammuti . Tegelt mulle meeldis kolmapäev päris ilusti , siuke vaheldus väike  , ja seltskond oli ka hea , okei rahvast küll vahetus päris pidevalt kuid see polegi oluline kõik vähemasti püsisid positiivsed enamjaolt :) !
aga nüüd HOMME on 28.10.2011 ja mu eelsünnipäeva pidu , olen seda oodanud nagu tervelt kuuaega , see lihtsalt peab hästi minema , ühesõnaga mai tea palju rahvast tuleb , või palju ei tule :D minimaalsest maksimaalseni .Pealeselle , ma ei oska alkoholigi osta , nagu mai tea mis kellegile meeldiks v mitte . POISID ÕLUT EI SAA !
kui õlut tahate siis minge poodi , sest tõepoolest neid erinevaid õlusid on niii palju et halb hakkab ja kuna ma ise õlut ei joo , ei oska teile midagi võtta - nagu öeldakse maitsed on erinevad :D
tegelt ma olen nii vässu , ei jõua enam pidutsedagi , ja homme ei või ma unine olla . Andris on kuri muidu :d :d
A, ma nüüd ei kirjuta :D laupäev kui aega on või millalgil kirjutan teile kuidas sünna läks , või noh ültse kirkamatest hetkedest annan ikka teada :)
OLge tublid ja teemat , tsau

Sunday, October 23, 2011

elu on lilll :D

no ma ei teaa mis toimub :d
Mul on sünnipäevani vaid nädal veel , ja sis saan siukeseid uudiseid teada et wohoo :D
nagu , olen haige jälle , ja sis pean terveks saama oma sünnaks , kuid ei ole enam kindel kas saan :D
ja sis on pimesoolega jamad, ja kui see nädal peaks opilauale minema siis oee , ma neile arstidele veel näitan siukest nalja et nad ise ka ei usu :D
ja hm , mis veel kodus on juba ka nii igav , et igast hullused kisuvad peale :D
ja sis nagu ma kuulan igast laule ka :D ja sis igast muid teemasid jebin ka ,
a reede oli suht tore , käisin P & S-iga klubis Yess :D ja sis nagu noo , ei kisu eriti sinna enam :D
polnud just lahe pidu panna nii et P-iga kahekesi aind tantsisime , ja terve klubi oli inimestest tühi , aind töötajad ja sis need dj-d ja teemad , enam ei lähe ka sinna , polegi oluline , igastahes ma nüüd jälle ei kirjuta mõnipäev vbl :D
a vbl kirjutan ka , teie hoidke end , ikka veel on sügis ja  õues külm juba :D
tmuahh ,

Thursday, October 13, 2011

Õu , ma täna ei viitsi siia mingit romaani kirjutada .
võtan umbes kokku selle nädala , eet siis kõik on supper , või siis ma teen seda nii superasjaks et ei tee vahetki enam kas on supper v pole :D igastahes täiesti savi .
elu on lill , mis ma muud ikka öelda oskan .
a , ma ootan juba hullult sünnat , ja sis sügisballi :d
Kaks kõige tähtsamat sündmust mis lähiajal tulekul , jaa siis a see reede tuleb ka vist mingi lahe , ma vähemalt arvan nii :d või loodan  või ahh veel savim :D
igaljuhul enam ma küll kirjutada ei  jõua :D  täna oli jälle aeroobika , noo  vabsjo meeldib juba , järgminenädal jälle , üliiichil ma räägin noh :d :d :d
ok aitab , enam ei kirjuta , te olge ikka lahedad edasi . ärge külmetuge ja tehke trenni see hoiab sisemist energiat üleval , keegi tark inimene rääkis :D .

musimopsstiii :)

Monday, October 10, 2011

Suurim õnn on tunda, et oled olemas


Viimasel ajal on nii palju juhtunud, avastasin et mul on pääris tihe koolis käimine ja pärast kooli tantsutrenn ja sis aeroobika ja siis laulmine, ei mäletagi viimati millal nii tegevuste rohked ajad olid.Ei teagi kas endajaoks leidub aega , õhtuti kui koju jõuan olen ikka päris läbi , väsimust jagub ja samas tujugi on sellest pingest ja stressist suht vahelduv ja imelik .
Näiteks , teen igast vigu -lihtsalt pidevalt mingid mõttetud teemad igalpool.
Ja siis paljud sõbrad/sõbrannad on ka nii kaugeks jäänud, ei oskagi kuidagi suhtlemisega algust teha või nagu ei oskagi olla enam.. Ükspäev kui Valgas käisin , kõndis üks tüdruk poes vastu , kes seisma jäi ja tsau ütles : hakates kohe rääkima et kuidas läheb janii , ja nagu tol hetkel oli mul ikka ülihäbi ma ei tundnud teda ära, vaatasin otsa ja vastasin ta küsimustele ja siis järsku ta küsis et sa oled ika Gerli onjo , ma ütlesin jah olen , ja sis ta sai aru et ma vist ei mäleta teda ja ütles oma nime , ja oii kui punane ma tolhetkel näost võisin olla . Nagu peet ilmselt , kuid õnneks ta hiljem oli mulle fb-sse kirja saatnud ja siis ma vabandasin ja siis sai kõik korda :) ! igaljuhul , ma ikka oskan endale häbiteha ka sellega et mõne tuttava ära unustan , ikka väga nõme .


Ahjaah , täna oli mul msnis siuke mõttetu pealkiri mingi , ja sis üks inimene hakkas rääkima , kellega ma polnudki ammu suhelnud ja siis kui jõudsime punkti kus ütlesin et mul mingi suht halb tuju ja maiviitsi eriti rääkida siis ta vastas mulle nii :






" Tahad ma toon sulle sokolaadi,seda lilla-rohelise ümbrisega,pähklid sees, nime ei mäleta kuid pole oluline,siis sulatan selle üles,korjan pähklid välja,istun su vastu-mina söön pähleid ja sina limpsid lusikaga sokolaadi,ja siis ajan sulle sellist juttu et sa lihtsalt ei saa moss olla enam!!"
See , kuidas ta seda väljendas oli nii armas , et lihtsalt ajas naerma :) ja nii kadusidki mu mu halva tuju mõtted ja halb tuju mingiks ajaks ära , lihtsalt siukesed samas nii väiksed kuid armsad laused võivad tuju nii heaks teha , nagu ka see , et ta siiski mäletab mu lemmik sokolaadi ja on alati osanud midagi sellist öelda , mis halva tuju ära ajab :) Aitäähh sulle (a) .


Kuid muidu , ma täna soovin teile head ööd :) kuna kell ka päris parajalt ja uneaeg pressib peale ,
ma isegi ei tea paljud mu blogi loevad , kuid see suvv :d , nagunii nüüd õhtuti kirjutan kuna õue ei jõua , ilmad külmad ja väss ka peal , sis ongi hea voodis lebotada ja siin teile päevastest tegemistest kirjutada v üleültse :p
OLge muhedad ja ärge unustage : SÜGIS ON SALAKAVAL - vaadake et terved olete ja soojalt riides käite :)
Muahh , tsao

Tuesday, October 4, 2011

ou teate , ma rääkisin ühes postituses et kui leian mingi asja mis ei ole mõttetu annan sellest teada ;d
nüüd siis leidsingi , peotants , huuh kuidas see mulle meeldib , eriti valsi tantsimine .
ma poleks eluski arvanud et mina peotantsu tantsima hakkan , kuid hakkasin ja mul on heameel et hakkasin , kuna siukese poisiga tantsida kellega mina tantsin on lausa uskumatu :)
ta ise küll tantsib mitukorda paremini kuna 2 aastat õppimist on hästi , kuid tänutemale saan mina ka sammud ilusti selgeks , ja loodan et sügisballiks olen valmis et mõningad tantsud ära tantsida ikka (a) .
ahja , veel ´üks mitte mõttetuasi , on räpina kool .
mulle on hakanud kool meeldima , muidugi tõsiasi on see , et ma tõepoolest ei viitsi vahel mõnes tunnis käija , kuid nagu lubasin küll parandan seda asja ka :)
ok praegu rohkem ei kirjuta , eiii viitsi nagu :d

hallooo

viimased päevad on suht siukesed tavalised olnud .
koolis päevad pikad, esmaspäeviti peotants , kolmapäeviti laulukoor , muulajal niisama trenn .
tegevust siin räpinas peab otsima , mingi igav teema suht .
a selleeest on mul üks nunnu , kes õhtuti naerma ajab ja teemat - teemat :d
hm, lasin oma üüntele geelid pealepanna , suht siuke hea .. ta küll on algaja
kuid päris ilusti tegi siiski :) Pilt ka teile vaatamiseks

pilt pole kõigeparem , kuid digika aku oli tühi , ja mai viitsind seda laadima panna, et sellejärel veel oodata :d

tegelt , ma olen avastanud sügise võlusid , viimaselajal mulle meeldib vaadata ilmade vaheldumist.
ühelhetkel paistab päike , ja sis natu hiljem juba sajab , suht siuke tavaline vist :d
a ma praegu ei viitsi enam rääkida , kui midagi põnevat juhtub siis uuesti :)
adjöö

Sunday, October 2, 2011

hhheeiiiheiiii

Teate midaaa,
tahtsin öelda et mul parim oktoobri algus siiamaani :d
ühel ööl käisin klubides kuhu ma poleks kindlalt läind enne kui 18 pole , kuid ikkagi veeti kuid samas tuleb tunnistada , et mai kahetse .. Nalja sai , rahvas oli chill ja kõik muu oli ka tore :)
ahjah , üksasi on veel - andke andeks mulle päriselt nonde ebameeldivate sõnumite ja kõnede pärast mis mu kaartilt osadele tteile tehti . loodan et pole pahased :p