Thursday, April 28, 2011

Tttsaukii , tipskad ja värgid-särgid (a) .


Tahtsin öelda ,et nüüd pühapäevani ma ei kirjuta ,:)
laup on plaanis üks suurem olemine , eks hiljem seletan ;p
aga teie, nautige kevadet , kuigi ilmad pidid halvemaks minema, ei tohiks need kaua nagunii püsida ..
pangepidu , ja olge niisama mõnššaaaaaaaaaaad (a) . 
tsäo .

Saturday, April 23, 2011



Vägaa laupäev , täna chillin chillinis - 9:30-20:00-ni ;) ;) . 

Thursday, April 21, 2011





Ma  mingi jalutasin hommikul 06:00-06:30 mööda tänavat , einoh sesmõttes  et normaalne oli :D 
mingid linnud laulsid jaa , mingid autod sõitsid mööda , a kiirabi sõitis ka mööda - need onukesed/tädikesed vahtisid mind nagu imelikku ,vbl slp et ma olin sillal , jäin seisma ja vaatasin vett ning niisama kõõlusin seal äärepeal , mõtlesin igast asju .. Imekombel vist miskit selgeks mõeldud ei saanudki , kuid võibolla nii ongi hea .. 
viimaselajal mõtlen liiga tihti , üle .. peaksin ilmselt vähem mõtlema , võii siis ültse mitte mõtlema , oleks kasulikum ! 


Tegelikult tahan öelda ,et SÕNADEL POLE TÄHENDUST . Nagu sesmõttes  ,et sõnad ei tekita teises seda tunnet mida teevad nende sõnade väljanäitamine .. Kuid ilmselt ei oleks vahet sellelgil ..
Ma tahaks tegelikult teada , kuidas saaks kellegile öelda need kolm head sõna , kui need ei tule niisama ülehuulte ? võii kui teine äkki ei tahagi neid kuulda? võii kui on veel mitu erinevat asja ?? 
no ma ütlen , et ma ei või mõelda , ma hakkan igast asju mõtlema ja arvama , piinan aind ennast ! . 

Fucking Perfect - Pink


nii hea on tulla peolt , ja kuulata seda kell 5, vist vää ? :D
aah pole oluline , põhiline on et  seltskond oli niiiii heaa :) 
täiiega kaiffisin tervet õhtut  ,koos inimestega :D 
kuigii mõni oleks võinud ära kaduda :D võii siis nagu nooh jätta tulemata , oleks veel parem olnuud juu ;) . 
aga siiiski , põhiline on et meteame mis on piduuuuuuuuuuu!! :D:D
partyy , all night . 
Täna kordus , vol 1 .. vol 10 ;)   eks näeb mis saama hakkab ,
:D:D

Wednesday, April 20, 2011

Minupoolse suuresvabandused , liigapikk vahe oli ilmselt :p

agaa, nüüd maiteagi mida teile öelda .. Hmm kui üldiselt kokku võtta need päevad , mis siin vahepeal oli siis , ütleks nii et pääris mõnsaad olid :) 
Hommikul päikesepaistega ülesärgata tekib imeliselt hea tunne , millega on hea alustada päeva  :) 
aga teegelt , ma tegin vahepeal jälle küpsisetorti , 
seekord sain imekombel rohkem kiidusõnu (a) , vist sai parem seekord .. mulle endale meeldis ka rohkem . 
näeb ka parem välja..

Üleültse kui ma igakord uutmoodi katsetan siis varsti olen küpsisetordi tegemises meister :d eehtsa heakas oleks . ja siis saaakski aind kiita :D

Friday, April 15, 2011

kell on 4:35 :d
MA TULIN peolt, jaa mu tähekesed  tahavad sassi end kirjutada, aga maiilaseee :D
ullult chill õhtu oli , lõpuks visati klubist välja kaa, lauaüpeal ju ikka ei tantsiks :D tähendab nagu ma tantsisin :D ja ta tantsis seega chilll:D
eiijah , ulme hea õhtu ;D;D järgmine kordki

Thursday, April 14, 2011

Tiina :) -Tõelist sõpra on raske leida, veel raskem hoida ja võimatu unustada.


Teate , kell on 23:55 ..ja ma lihtsalt pean seda siia kirjutama , kuna mu üks tupsununnu läheb ära.. ja ma ei pruugi teda näha enam 5 pikka kuud..
Ma tahaksin seda tüdrukut kiita taevani , sest ta ongi seda tõepoolest väärt.. ma tahaksin , et ta teaks kuidas ta suutis mind muuta , teatud asjade suhtes , kuidas ta aitas mul üleolla asjadest mis haiget tegid , kuidas ta suutis mu tujud kõik paremaks teha :) 
tuletan meelde , meie õhtut , kus terve platsipeale olime ainukesed kes tantsisid . 
või meie need ujumas käimised, ta toas istumised, niisama jututamised , jalutamised ja paljupalju muud - niiheakad olid :):) eks uuel aastal uue hooga-nagu öeldakse .
kuid tõesti , ma jään teda nii igatsema .. nüüd ei olegi mul kellegagi teha neid asju mida tegin temaga , rääkida neid jutte mida rääkisin temaga , naerda selleüle mida naersin temaga .. 

Lihtsalt lõppkokkuvõttes taha öelda , et tüdruk sa oled mu südame üks osa (a) . 


- Tõelised sõbrad on nagu hommikud. Sa ei saa neid kogu päevaks, ent võid alati kindel olla, et nad on olemas, kui üles ärkad. Homme, järgmisel nädalal, järgmisel aastal, igavesti. 


                                                                Mihkel :)  


Ma pole kindel mida ma teeksin kui mul poleks sind endakõrval , heaküll sapole mul küll koguaeg reaalselt kõrval , kui olemas oled alati .. 
Minu totuttotu miku , sa oled nii ekstreemne ja hulljulge, sulle meeldivad uued katsumused ja välja kutsed, sulle meeldib pidutseda varaste hommiku tundideni , sulle meeldib muga rääkida mitu tundi jörjest ja sa ei väsi ära . Sulle meeldib mu totakate lausete üle naerda! siis kui helistan räägid , kui messin vastad , kui palun abi aitad .Kui purjus mikut taskus näen , naeran ja see muudab mu tuju kohe üli heaks , kui ta proovib 0.- piletiga bussipeale saada, kuid ei saa naran jälle sest ta ajab mind naerma , ja see on peamine .. sa muudad mu tujud heaks ja mu olemised super mõnsaks , sinuga koos olla on ülisupper ..
Ma vist ei oska sõnadesse panna sinutähendust mulle . tegelikult oskan küll , sa oled mul vennaeest . 
Jaa , meil on ikkagi koos pidu panemata , niiet seda ootan ma ka suure huviga :) agaa ilmselt kaua enam eipeagi ootama , sest nüüd peame rohkem kokku saama , tuleb siiski suvi peale ju .. you know .
JAA põhjus miks ma seda siia kirjutan on , et 14.04.2011 sai meil , parimate sõpradena  täis 2 aastat .. suht uskumatu :) nagu mõelda aind , et 2 aastat tagasi , vaatasime üksteist veel täis võõrastena ja nüüd oled sa mul asendamatu poiska (A) .. oled täna homme ,ülehomme , igavesti mu kõige parem sõber, ja seda ei muuda miskit :)) RAUDPOST KINDEL :D AUSALT .  ;*

     


Wednesday, April 13, 2011

Your knife my back,my gun your head  !






no , täis malts värk :D milline kaunis hommik - ehk siis mittte .. 
oe, nagu kuidas ma täna koolis olla saan ? ma pole ööotsa maganud , lihtsalt eii tulnud und :D
Ilmselt liigne stress,pinge ja muud mured , ooe tahaks reedet , siis vist võtan küll aja rahuga maha , ja panen pidu :D , aind nagu natukene ... 

ja nüüd ei tahaks ma kooli ka minna , :s :s  sinna unelema ? nagu mismõtteeees :D:D
 aga poogeen , käin tiiru  äkki tulen lõunast jälle tuttu :D siis elu heakas , 
aga davaiidooo , olge muskad ja niisama ägedad . 
ja head koolipäeva , võinagu no ilmselt loete mu postitust pärast kooli või miskit :D kuid siiski eet , nagu head päeva lõppu või päeva või nagu mis iganes 5 asja veel :D 
nüüd tsaauuu .

LIfe without me, how boring would that be?

Ma, sain just täna väga ebameeldivalt teada, et ühikast osa  rahvast arvab et ma olen egoistlikult ennast-täis ülbik, kes saab kõik mis tahab , või kui ei saa siis ei olnud ta seda piisavalt tahtnud .
Ütlesin sellepeale lause " life without me,how boring would that be" .
nagu päriselt on asi nii , et ma ei saa inimestele meeldida kui ma lihtsalt ei meeldi , kui mu käitumine ja olek on valed , kui mu välimus neile ei meeldi . JA tegelikult , mis kuramuse pärast ma neile ültse ette jään?
Minuteada elan ma vabal maal , ja võin teha mis iganes ma tahan , mu käitumine ei peagi neile meeldima ! veelvähem mu olek ja mu välimus .. vaadaku kuidas endaga hakkama saavad , ilmselgelt enamus ei saagi , käivad mööda maja klatšivad ja laterdavad nagu mingid vaba-aja jutuvestjad - kuii põnev , vms :D?
tegelikult iilgelt lame ja vägaa-vääga hale :D tegelt neile ,kes must halvasti mõtlevad on mul paar sõna .. võimalik et see neile ka nüüd ei meeldi :D tähendab nagu ei saakski meeldida , ehk siis fuck all of you , 


elagu omaelu , mida nad teiste elus koguaeg torkima peavad !?
justnagu kõigi muude inimestegagi on , kui te inimest ei salli , siis heaküll - sellest ei pea terve ilm teada saama, hoidke omateada ja lahendage ise oma erimeelsused või teemad ..
õõhh, tegelikult olen ma hetkel nii kuri , jaa mul on heameel et kell 0:22 on , sest muidu äkki kui mõni inimene mu juures oleks siiskes teab , ma ei garanteeri et ma halvasti ei võiks öelda ..tegelikult ma ei teagi , mis toimub .. lihtsalt need inimesed kes peavad ennast teistest paremaks ja teistest üle, pole tegelikult pooltki seda, mida nad ise mõtlevad et on ! kõik kes oma sisemist mina liiga kõrgel hoiavad peaksid selle madalamaks laskma, ehk mitte sõltuma lausest , et kõik keerleb ümber minu ..
VALE,VALE

ja veel on mul öelda , et teglikult ma pole ülbe ja ennasttäis , ma lihtsalt ei salli inimesi kes mind siukeseks peavadki ;) .
 Vot nii, praegu polegi mul muud rohkem öelda,

aga teile tupsuuud , head ööd jaa värkisärki :)
tsjao.

...

Ma tahaks niiiväga siia nii palju kirjutada ... Kuid ma ei saa, ma ei oska ega leia sõnu !
ilmne nähtus sellest, kuidas üleöö võib mõni asi niipalju muutuda , et järgmisel päeval  sa lihtsalt ei oska midagi teha , ega öelda kuigi tahaksid .

Monday, April 11, 2011

TTtsaukii jälle :) 

Täna on esmaspäev,hommikul oli mul siuke imelik tunne et miskit juhtub täna, jaa ma kohe üüldse ei valeta kui ütlen et juhtuski :d
nimelt siis, ma hakkasin ennem ühikajuurest poepoole tulema .. olin saanud kõndida sinnamaale kus see mingi spordihoone on ,kui järsku tuli kuskilt nurgatagant mingi kutsa , kes mind vähe ullult ehmatas, kiljatasin jasiis koer hakkas haukuma , ma vaatasin et tuleb kallale ka .. kuid teate vedas mul , ta nägi teist koera , jooksis temajuurde:D:D sain õppetunni , ära kunagi kiljata koerale näkku ,tüüp võib ära ka panna!olgu , aitab naljast :D
ma tegelt  täna olen jälle nii väsinud , jõud ka suht otsas :D , terve päev ringi jooksnud ikkagist , ja jälle mingi kella 7-st saati üleval . 
mul on tekkinud mingi imelik seljavalu ka, eii lase miskit teha,  :D:D aganoo , küll üle läheb.. 
aga ja , ma jälle ei viitsi siin trükkida, :)
aga olge heakad.. 
ttsau

Saturday, April 9, 2011

NOO tere hommikust , eesti :d ,
 kell on 7:45 ja teate ,mis ma olen niiiiii energiline, nagu ausalt.. Olen juba kella 5-st saati üleval , rongis magada ka ei saanud , kolises ja mürises liiga kõvasti , vaatasin hoopis üht filmi , ee mingi confesession of crime või miskit taolist , mõnikoht oli suht naljakas , siis naersin üle rongivaguni , muga oli samas vagunis veel umbes 5mingit muud inimest , need vaatasid mind justkui nagu hullu , kes omaette naerab :D , no sellepeale ütlen , vahet pole olen gerli , minunaer peabki kõikki imelikult mõtlema panema , kõik teavad seda :D okeiokei heaküll :D tegelt nüüd istun bussijaamas :d , nagu suht põneev -ehk siis mitte ! :D Nimelt siin kõnnib ringi juba mingi 15 minutit mingi mees, siuke vanem , äkki +40 ?  mingi hallid juuksed on peas, maitea kas 40-tel on hallid juuksed peas ? :d
mm, peaaaegu samasugune mees on :D

igaljuhul , ta vist siuke suurem alkoholi sõber, jaanoo parfüüm on tal siuke mis tõmmab ennastki laksu alla :D 
ehk siis tal polegi otsest parfüümi vaid see on vabandust kuid puhas HAIS :D . sain selle südamelt ära .. 
nüüd mu vastas pingil istub üks pisike vanatädike, siuke kes omaenda mõtete üle naeratab, suht nunts :D mulle meeldivad vanadtädid , ee nagu mitte et mul miskit viga oleks :D liiihtsalt kui nad räägivad siis neil on siuke nunnu hääl , või siis kui nad hakkavad rääkima poes ntks asjadest mis on kalliks läinud , või bussipiletitest mille hindu tõstetakse, võisisiis kui tulevad poes paluvad abi millegi asja ette lugemisel , või paluvad et neile miskit kätte ulataks , see kõik meeldib mulle :D eem nagu ma ei väsi vist kunagi nendega rääkimisest ära :) või lihtsalt nende kuulamisest :d
aga olgguuuu , ma lähen otsin pistikut kuskilt..
nooh jessas küll , küll mul veab ;D hkkm, ma just leidsin selle pistiku , kuid ma ilmselt eiisaa sinna minna, üks väga ebameeldiv onu istub seal , kaa  lõhnab väga halvasti :s:s    no teate , siin riigis võiks olla mingi siuke desinfitseeriv asi , kes neilt halvasti lõhnavatelt onudelt lõhna üldse ära võtaks :D üüber hea ju oleks :D 
mul on bussini täpselt 42 minutit veel , mis on vääga igav :D 
kuid heaküll juhtub , a ma praegu lõpetan ;) 

kuid teie , tõotab tulla päiksepaisteline päev, no nautige kevadet nüüüd :p:p
ttsjaoo.


Puhkus !! 

Kujutage nüüd ette , oma lemmik paika , kohta kus sa oleksid tunde, kohta millest sa ära ei väsi , või siis kohta mida sa kunagi külastanud ei ole , kuigi tahaksid ... 
tegelt teate just vaatsin seda "puhkus" filmi , tekkis siuke suur tahtmine ka minna kuskile puhkama..
lihtsalt minna ära, jätta kõik siia , kõik head/halvad mõtted ja kõik kõik :d:d ja siis olla mõniaeg täitsa ära
jaa siis ükshetk tagasi tulla ,puhanu ja värskena :):)
Liihtsalt nii üüber hea oleks :d , 

Friday, April 8, 2011



reedest pole mul miskit rääkida.. 
mu pidu kujunes siukeseks , kaoseks .. 
kell pool kaks sai mu jaoks juba pidu läbi .. absoluutselt kõik hea feeling mis mu sees enne kluppi minekut oli , on kadunud , lihtsalt täielik tühjus , 
ma ei räägi siin sellest teemast miks nii , kuid kui tahad teada siis küsi msnis :) . 

mnoo , kell on nüüd 02:45 ja ma ei saa magama , kuna mul ei ole und , võino nagu on , kuid aaihh keeruline seletada teile .. 
igaljuhul , puhas pläust ...
jaanüüd tegelt , ma teen miskitpõnevamat , laen paar filmi alla ,võii siis , tiksun niisama ja uurin netis ringi . 

attsauuu .

IIiiouukii , miisud , kiisud , tupsud , tipsud (a) .

Üldiselt on nüüd nii , et olen kodus :D , home sweet home, niiniihea on olla .. 
mõtlesin poolpäeva mis teha , ja teate mõtlesin ka välja , nimelt on täna klubis Nancy , lähme tšikkidega , tšekime üle , me saame siiski suht listi alusel sisse, no problem nagu !  
suht vipi tunne tekib :D:D, eii heaküllh mai tooda siin ei tea mida , pärast jääb must ilgelt paha mulje teile , 
aga muduu , nagu ma hakkan umbes 10-minuti pärast sättima :D , oleks hea varsti peole ka jõuda ,  vahepeal tegelt tekkis siuke väsimus , kuid see kadus kohe ära , kui kaks tassi head kodust kohvi sain , nagu ma polnud kohvi nii kaua-kaua joonud jälle , täitsa hea oli :D .
aga heaküll , ma annan teile oma peost homme lähemalt ülevaate , nüüd pean lippama , riided , meik värk-särk , mõistate ju küll ;) 


aga teile , head reede õhtut .
jaa pange nagu täiiega pidu , nautige elu mis teil on , senikaua kuni veel noored olete :):) .
kallid teile (a) . 
tsaukitsauu . 

Wednesday, April 6, 2011

08.04.2011

 


IM GOING HOME , !!!!!!!!!! Niiinii hea , pole sinna ammu jälle jõudnudki ;) . 
Mul on tegelt iilgelt häid uudiseid , vähemalt mulle need uudised meeldivad , kuid ma vist eii hakka siin neid niimoodi rääkima , kui keegi teada tahab , siis on mul olemas msn , kust mind kätte saab :) 
Jaaaveel tegelikult on mul ilge vässu peal , juba viimased kaks päeva  , kuna mul on liikumist ka viimaselajal suht palju no ilmselgelt on see hea, kuid väsitav siiski ..
Igapäev tundub , et see kool venib ka rohkem, hommikul kell 8 kooli ja hiljemalt pool viis ühikasse, justkui teinekodu juba :D viidan koolis ka rohkem aega kui kodus .
tegelt on päris väsitav igahommik 7 üles tõusta , ja õhtul mingi kell 12-1 magama saada .. 
tegelt heaküllh, aitab virisemisest siin  :d
viimaselajal läheb enamusasju suht hästii , mis mulle headmeelt tekitab . 


aga nüüd , maiiviitsi siin enema trükkida ,  aga teie olge mõnsaad :) 
jaa nautige igast häid ilmu , heaküll olgem ausad täna ei ole head ilma , kuid küll tuleb , nüüd kus talv ometi kord juba täitsa läbi sai :D nagu lund ka enam pmst pole , ülii heakas :) 
ttsaukitsauuu , 

Tuesday, April 5, 2011

Suht teisipäev :d

eet nagu , koolis käisin küll, üüber igav oli :D
ja pealekooli mõtlesin teha miskit chilli :D:D otsustasin et teen küpsisetorti , ma ei arvanudki et oskan või hakkama saan :D otsisin netist retsptid , ostsin asjad ja hakkasingi tegema :)ja pean tunnistama et ma saingi hakkama , vähemalt siiamaani kõik kes söönud on need kurtnud nagu  pole :D, ja ilmselt  eavad ka veel , niiet ma oskan süüa teha , võinoh nagu ühte asja rohkem :) !

Saturday, April 2, 2011

Laupäeeeeev !!

K-ga chillime temapool vaikselt .. nimelt niimoodi krõps , telekas , arvuti :D:D
väähemalt on meil mingilmääral tegevust , igaljuhul parem kui olla kuskil mujal ja teha mitttemiskit :D
mingit otsest tuju nagu ei olegi , praegu niigi chill olla ;) ;)
K & M tulid ka siia nüüd.. seltskond tõuseb , aailmselt rohkem mitte.
msnis mulle meeldib ka ilget värki toota teistele :D nad ei oskagi kohe kuulata ega vastata :D:D kahju neist ei ole.
aga teate , me chillime edasi oma chilli olekut nüüüd , :)

olge head
tsjau